DOĞUM NİSANDA MİAMİ’DE
Tüp bebek tedavisiyle hamile kalan Seren Serengil, bebeğin kesesinin oluştuğunu, 3 Eylül’de de kalp atışını duymayı umduklarını söyledi. Sanatçı, doğumun nisanda, ABD- Miami’de gerçekleşeceğini söyledi.
INSTAGRAM'DAN DA PAYLAŞTI
Instagram hesabının hikaye bölümünden Sigmund Freud'un bir sözünü paylaşan Serengil, "Bir erkegin erkekliği, annesinin anneliğine bağlıdır. Erkek eğer asil bir kadın tarafından büyütülmüşse, her kadına asil davranır" ifadelerini kullandı.
Yaşar İpek'ten flaş Seren Serengil açıklaması: Kobay mıyım ben?
Kendisi gibi şarkıcı olan Seren Serengil ile boşanma kararı alan Yaşar İpek, ilişkilerini bu noktaya getiren olayları 'Magazin Burada' Genel Müdürü Ali Çınar’a anlattı.
Geçtiğimiz yıl evlendiği ve bir aylık hamile olan eşi Seren Serengil ile medeni bir şekilde ayrılmayı başaramadıklarını anlatan Yaşar İpek, röportaja eşine âşık olduğu günleri anlatarak başladı.
“SEREN KAVGADAN BESLENİYOR”
Boşanma kararı almış olmalarına karşın sanatçıdan 'eşim' diye bahseden İpek, Seren Serengil ve ailesi arasındaki gerilimlerin sebeplerini aktardı. Evlilikleri boyunca gelişen tüm olumsuzlukları, “Aşk kazansın” diyerek sineye çektiğini söyleyen Yaşar İpek, Serengil’in hamilelik süreciyle ilgili çarpıcı suçlamalarda bulundu.
İpek, Serengil ile evliliklerini boşanma aşamasına getiren olayın eşinin hamilelik için denediği yöntem olduğunu itiraf etti.
“MİTOKONDRİ YÖNTEMİNİ’ KABUL ETMEDİM”
Serengil ile bir kez normal bir kez de tüp bebek denemesi yaptıklarını, ancak çocuk sahibi olamadıklarını söyleyen İpek, Serengil’in bu konuda da kendi ailesiyle ağza alınmayacak sözlerle tartıştığını söyledi.
“Aşkın kazanması için çocuk yapmaya karar verdik” diyen İpek, Serengil’in 'mitokondri nakli' yaptırdığını öğrendiğini anlattı.
“O LAFI DUYUNCA BUZ KESİLDİM”
Bu gerçeği öğrenince beyninden vurulmuşa döndüğünü söyleyen İpek, “O lafı duyunca buz kesildim. Benim soyuma başka bir soy karışacak. Sen benimle çocuk için mi evlisin? Kobay mıyım ben? Bana 'Çocuğum olmazsa seninle evliğin bir anlamı yok' dedi” ifadelerini kullandı.
Yaşar İpek'ten Seren Serengil'e: Çıplak videolarım da mı çıkacak?
Yaşar İpek, sosyal medya hesabından geçtiğimiz aylarda Seren Serengl'in "Canımın içi kocam" notuyla yayınladığı fotoğrafı paylaşarak bir açıklama yayınladı.
Yaşar İpek'in, sosyal Instagram hesabından yayınladığı açıklama şöyle:
"Madem bu kadar iğrenç, anlattığına göre her gün sana şiddet uygulayan şizofren bir insandım ben! Sormazlar mı 'be kızım her yarım saatte bir nasıl fotoğraflar koydun 'kocam', 'aşk', 'sevgi' diye her anımızı her saniyemizi paylaştın? Benden dayak yiyerek, küfür yiyerek mi yaptın bunları diye sormazlar mı? Ne istedin duygularımdan, senden başka ne vardı hayatımda?
'Yarın çıplak videolarım da mı çıkacak'
Benden önce 20'li yaşlarından beri defalarca yapmaya çalışıp Allah'ın nasip etmediği çocuğu şimdi ilk kez benimle yapıyormuş gibi beni linç ettirmeye hiç utanmıyor musun Seren? Daha 30 günlük sebinin yaygarasına girdin, bütün Türkiye'ye duygu sömürüsü yapmaya devam ediyorsun. Sen bu kadar mı kötüsün? Vicdanın kalbin öyle olmadığını bildiği halde! Ben seni bir kadınla mı aldattım? Ben seni evde bırakıp sokaklarda mı dolaştım? Herkesle her anımızı paylaştın ne zaman yanında olmadım? Her şeyi gerçek sandım aşkına inandım. Ailemi, dostlarımı terk ettim yanında kalmadım mı Seren! Bütün bunları seni döverek mi, sana şiddet uygulayarak mı yaptım Seren? Sen yeri geldi evimizde en özelimiz yatağımızda çıplak yattım yatakta, sen onuda mı çektin? Yarın çıplak videolarım da mı çıkacak Seren?
'Bir anneye evladıyla şiddet yapıyorsun ama mağdur sensin değil mi Seren?'
Peki senin benim ve sadece Allah'ın bildikleri ne olacak Seren? İki yıldır 'Kardeşin anneme, babama iftira attı' diyorsun. Senin kendi 'Nefret' kitabında yazdığın, kendi annene kendi babana söylediklerini, kendin yazmışsın annenle İspanya'da başınıza geleni uyuşturucu baronuyla! Bunların hepsi senin 'nefret' isimli kitabında! Ya 1,5 senedir aileme yaptığın, anneme bacıma yazdıkların, söylediğin laflar kadına şiddet değil midir? Bir anneye evladıyla şiddet yapıyorsun ama mağdur sensin değil mi Seren? Bana kimse sormaz mı 'Sen anneni, kardeşlerini, akrabalarını, eşini dostunu, işini gücünü Seren'e dayak atmak için mi terk ettin?' Yoksa kalbinin ateşi miydi?
'Beni çok büyük kandırdın'
Şu anda karnında çocuğumuzu taşırken kağıt üzerinde de olsa nikahımdayken televizyonda bugün eski sevgilinin adını verecek ondan özür dileyecek kadar mıydı 'Canım kocan' Seren? Beni çok büyük kandırdın! Ben yine kazanacağım terk ettiklerimi kalplerinden atamazlar! Ve sana yalvarıyorum elini vicdanına koy ve dur. Kalbimle oynadın, duygumla oynadın!! Allah her şeye şahit ve hani can taşıyorsun ya canın sağ olsun Seren!"
SERENGİL HASTANEYE KALDIRILDI
Günlerdir magazin gündeminden düşmeyen karşılıklı açıklamalar sonrası tansiyonunun yükseldiğini ve kanaması olduğu öğrenilen Seren Serengil, yanındaki arkadaşları tarafından en yakındaki hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcı, hastanedeki görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.
Riskli bir hamilelik geçiren Serengil hastane odasından şu açıklamada bulundu:"Her gün bir paylaşım yapıyorsun, canlı yayınlara çıkıyorsun. 'Sahte evrak düzenleyerek beni kandırdı' diyorsun. Çocuğumuza başkasının olduğunu söyleyerek beni hastane köşelerinde süründürüyorsun. Bebeğimizi kaybediyorduk, ben tabi ki seni çok sevdim, o yüzden de hep afettim ama hamilelik süresince hep devam ettin, bunları da yazarak hala benim tansiyonumu çıkartmaya devam ediyorsun, esas sen dur ve bizi rahat bırak artık."
HASTANEDEN DARP RAPORUNU PAYLAŞTI
Seren Serengil, Instagram hikayesinde darp raporunu paylaşarak şu notu paylaştı: Her gün bir paylaşım yapıyorsun, canlı yayınlara çıkıyorsun, beraber sahte evrak düzenleyerek beni kandırdı diyorsun, çocuğumuza başkasının olduğunu söyleyerek beni hastane köşelerinde süründürtüyorsun, bebeğimizi kaybediyorduk. Ben tabi ki seni çok sevdim. O yüzden de hep affettim; ama hamilelik süresince hep devam ettin. Bunları da yazarak hala tansiyonumu çıkartmaya devam ediyorsun. Esas sen dur ve bizi rahat bırak artık...
İNSTAGRAM'DAN AÇIKLADI
Seren Serengil, İnstagram'dan yaptığı açıklaamayla hayranlarına son durumu hakkında bilgi paylaştı. Serengil, ''Sizi çok seviyorum ve çok özledim; ama bırakmıyorlar beni. Daha eve dönemeyeceğim:( Canımın içleri, hayatımın anlamları, hepsi geçecek. Eski günlerdeki gibi mutlu olacağız yine. Aklım sizde' açıklamasında bulundu.
ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI
Hastanede yatan Seren Serengil'i yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.
MİTOKONDRİ NAKLİ NEDİR?
Mitokondri nakli önce kök hücrede mitokondri izole etmeyi başaran bir işlemdir. Yani vücuttaki yaşlanmayan hücreler alınarak kadının yumurtalarına naklediliyor. Mitokondri nakli için öncelikle kapalı ameliyat yöntemi ile 5 milimetrelik doku alınıyor ve ardından özel bir işlemle bu dokudan öncü hücreler ayrıştırılıyor. Önce hücrelerin en önemli özelliği ise DNA hasarını onarabiliyor olmaları.