"Bir gün 'kavgacılar' dediğimiz oyuncu kadrosundan birkaçı bana geldi. O sırada Yeşilçam emekçilerinin lehine yasal bir değişiklik yapılmıştı. Türk sinemasından 75 kişi emekli olacaktı. Ama ‘kavgacılar’ bu haktan yararlanma konusunda zorlanıyordu. Haktan yararlanabilmeleri için bir miktar para yatırmaları gerekiyormuş. O dönemde Fatma, Şişli Belediye Başkanı’ydı. Telefon ettim, durumu anlattım. 'Hemen bana gelsinler' dedi. Gitmişler. Kısa süre sonra tüm kavgacıların emekli olduğunu duydum..."
"İstanbul’un bin 800 koltuklu en büyük sineması olan Kent Sineması’nı satın almıştık. Salonu bir an önce hayata geçirebilmem için otopark sorunu gibi güvenlik sorunu gibi bazı engellerin belediye nezdinde çözüme kavuşması gerekiyordu. Kendisinden rica ettik. Hemen çözdü. Açılışı da o yaptı..."
"Fatma’yı en son 'Gurbet Kadını' adlı, reyting rekorları kıran 100 bölümlü dizimde oynattım. Bu bizim son çalışmamız oldu. Fatma’nın vefatıyla Yeşilçam’dan bir yıldız daha eksildi. Eksilen o yıldız mevcutların en parlaklarından biriydi..."
"O, bundan böyle her filmi gösterildiğinde anılacak ve dualarla izlenecek. Tıpkı şimdi olduğu gibi. Yeri doldurulamaz bir sanatçıydı. Allah gani gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun."