Cadde George Clooney'nin lüks malikanesi sele kapıldı!

George Clooney'nin lüks malikanesi sele kapıldı!

29.07.2021 - 19:34 | Son Güncellenme:

İtalya'yı vuran ve çok sayıda kişiyi evsiz bırakan selden ünlü oyuncu George Clooney ile eşi Amal Clooney ve ikiz çocukları da etkilendi.

George Clooneynin lüks malikanesi sele kapıldı

72 saat süren yoğun yağışın ardından gelen su baskını sırasında 60 yaşındaki George Clooney, eşi ve dört yaşındaki ikiz çocuklarıyla birlikte İtalya'da Como Gölü kıyısındaki Villa Oleandar adlı malikanesinde bulunuyordu.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan haberlere göre sel ve onunla birlikte gelen çamur ve enkaz yığını, Clooney ailesinin malikanesinin ön kapısını kullanılmaz hale getirdi. Su baskını, bu kadarla da kalmayıp birinci kattaki balkona kadar ulaştı.

CLOONEY AİLESİ, YEREL HALK KADAR BÜYÜK ZARAR GÖRMEDİ
George Clooney ve ailesi, İtalya'nın kuzeyini kasıp kavuran selden çok büyük zarar görmedi. Clooney,selin ardından Laglia Belediye Başkanı Roberto Pozzi ile buluşup kasabayı gezdi ve selden zarar görenlere yardım elini uzattı.

Ünlü oyuncu, yapımcı ve yönetmen kentte selden zarar gören yerel halkla da buluşup sorunlarını dinledi.

George Clooneynin lüks malikanesi sele kapıldı

LAGLIO SOKAKLARINDA SELDEN ETKİLENENLERLE GÖRÜŞTÜ
İtalyan basınına konuşan George Clooney, durumun düşünüldüğünden daha kötü olduğunu anlattı. Clooney, Cernobbio adlı kasabayı ziyaret etiklerini belirterek Laglio'da durumun çok daha kötü olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Ünlü yıldız, yerel halkın, uğradıkları zararın giderilmesinin yıllar alacağını ve çok yüksek maddi destek gerektirdiğini kendisine söylediklerini de aktardı.

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS