Cadde 'Ghost' müzikaline ilgi devam ediyor

'Ghost' müzikaline ilgi devam ediyor

26.10.2018 - 16:54 | Son Güncellenme:

Hollywood tarihinin en sevilen aşk hikayelerinden biri olan Ghost’un (Hayalet) sahne versiyonu Ghost the Musical, önceki akşam Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ndeydi.

Ghost müzikaline ilgi devam ediyor

1990 yapımı Jerry Zucker filmi Ghost (Hayalet), New York’lu genç çift Sam ve Molly’nin bir gece Sam’in bıçaklanarak öldürülmesi sonucu başlayan gizemli hikayesini anlatıyor.

Haberin Devamı

Ghost'un başrollerinde Patrick Swayze, Demi Moore ve Whoopi Goldberg’in yer gibi isimler yer alırken, gösteriye Fırat Parlak - Burcu Kara çiftinin yanı sıra Yağmur Tanrısevsin ve Yusuf Çim de katıldı.

Yapımcı eşi Fırat Parlak'la gösteriyi izlemeye gelen oyuncu Burcu Kara, "Ghost müzikalini çok merak ediyordum. Geçmişte filmini de izlemiştim. Müzikal teklifi gelirse seve seve kabul ederim. Zaten dizilerde de şarkı söylemişliğim var" cevabını verdi. Kara erken final yapan dizilerle ilgili,"Yılda yüzlerce dizi başlayıp bitiyor. Hangisi hakkında konuşacağım bende şaşırdım" açıklamasında bulundu. Soğuk hava için önlem alan Burcu Kara, kafasındaki aksesuarı arkadaşının kendi elleriyle diktiğini söyledi.

Haberin Devamı

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin de gösteriyi izlemek için gelenler arasındaydı. Annesi ve ablasıyla beraber etkinliğe katılan Tanrısevsin, "Mersin'den annemler geldi. Tarih tam uyuyordu. Havalarda soğuktu, bizde kendimizi müzikale attı" dedi. Sevgilisi Oğuzhan Koç'la bir projede yer alabileceği sinyalini veren Yağmur Tanrisevsin, "Oğuzhan'ın görüştü bir proje var. O projede ben de yer alabilirim. Tam netleşince size haber veririm" dedi.