Cadde Gökhan Özen'den 'estetik' yanıtı: O doktorlar diplomaları nereden almış?

Gökhan Özen'den 'estetik' yanıtı: O doktorlar diplomaları nereden almış?

19.01.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, yüzündeki değişimle dikkat çekmiş ve estetik iddialarıyla gündeme gelmişti. Sahne öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden şarkıcı, "yanaklarında dolgu var" diye kendisine yazan doktorlara sitem etti.

Gökhan Özenden estetik yanıtı: O doktorlar diplomaları nereden almış

2000'li yılların altın çocuğu olarak anılan Gökhan Özen, kariyerinin zirvesindeyken bir anda her şeyi geride bırakarak Los Angeles'a yerleşme kararı almıştı. Uzun yıllar gözlerden uzak kalan ünlü şarkıcı, 7 yılın ardından Türkiye'ye döndü.

Haberin Devamı

YENİ HALİ GÜNDEM OLDU

Eski halinden eser kalmayan ünlü şarkıcının yanaklarının dolgunluğu ve konuşurken mimiklerini rahatlıkla kullanamaması 'estetik yaptırdı' iddialarını güçlendirmişti. Özen'in yeni halini gören hayranları ünlü yıldızın yanaklarına dolgu yaptırdığı, göz kapaklarını aldırdığını ileri sürmüştü.

Gökhan Özenden estetik yanıtı: O doktorlar diplomaları nereden almış

"ESTETİK DEĞİL, AKILLI LENS"

Özen, geçtiğimiz günlerde "Kolpaçino 4 4'lük" filminin galasında görüntülenmişti. Muhabirlerin 'değişim' sorusunu yanıtlayan ünlü şarkıcı "Estetik değil, akıllı lens takıldı. Bilgisayarı çok kullanmaktan görüş alanım darlaşmıştı. Sağlık amaçlı bir operasyondu. Ama bu görüntüye de yansıyordur diye düşünüyorum" şeklinde konuşmuştu.

Gökhan Özenden estetik yanıtı: O doktorlar diplomaları nereden almış

"KİMSE KİMSEYİ İNANDIRMAK ZORUNDA DEĞİL"

Haberin Devamı

Gökhan Özen, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne aldı. Safran Yapım ve Organizasyon'un düzenlediği konserde yaklaşık 5 bin kişiye geçmişten günümüze en beğenilen şarkılarını söyleyen Özen, basın mensupları ile sohbet etti. Geçtiğimiz günlerde estetik yaptırdığına dair haberler sosyal medyanın gündeminden düşmeyince konu hakkında konuşan Özen, "Ben gerçekleri söylüyorum. Kimse kimseyi inandırmak zorunda değil" dedi.

Gökhan Özenden estetik yanıtı: O doktorlar diplomaları nereden almış

"BİRKAÇ SENE SONRA YAPTIRABİLİRİM"

"Beni takip eden çok genç bir kitlemiz var" diyen Özen, "Yanlış bir şeyi örnek almasınlar. Yanlış derken olmayan bir şeyi. Gözlerimden geçirdiğim bir ameliyat sonucunda yanaklarımda bir şişlik ve ödem var ama kesinlikle estetik değil. Bir iki ay içerisinde tekrar görüşürüz ve anlarsınız öyle bir durum olmadığını. Botoks da yok, olsa da söylerim yani. Doğal bir şey bence bu. Herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın. Belki bir kaç sene sonra yaptırabilirim ama henüz yaptırmadım" dedi.

Gökhan Özenden estetik yanıtı: O doktorlar diplomaları nereden almış

"BİRKAÇ TANE DOKTOR YAZMIŞ"

Özen sözlerini şöyle sonlandırdı:

Yaptırdığım zaman da sizinle paylaşırım. Gözlerimden de ameliyat olacağımı söyledim. Ben saklasam onu saklardım. Bana birkaç tane de doktor arkadaş yazmış o yanaklarda dolgu var diye. O diplomaları nereden aldılar bilmiyorum?