Cadde ‘Güçlü kadın erkekleri korkutuyor’

‘Güçlü kadın erkekleri korkutuyor’

30.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ömür boyu başarı yakalamış kadın sanatçıların konuk olduğu televizyon programına katılan Serra Yılmaz, “Güçlü kadın olmak çok zordur, çünkü her zaman için erkekleri korkutur” dedi.

‘Güçlü kadın erkekleri korkutuyor’

Serra Yılmaz, Lifetime TV’nin kadınlara ilham vermek amacıyla başlattığı ve ömür boyu başarı yakalamış kadın sanatçıların konuk olduğu #seninmucizen programına konuk oldu. Moderatörlüğünü Lütfiye Pekcan’ın yaptığı yapımda Yılmaz, kendi mucizesinin kızı Ayşe’yi doğurmak olduğunu söyledi. Anne ve babasının 11 yaşındayken boşanmasının kendisinde travma oluşturduğunu anlatan oyuncu, “Çok büyük zorluklar aştığımı düşünüyorum. Daima ileriye bakmak lazım. Güçlü kadın kendi kararlarını alabilen ve ayakları üzerinde durabilendir. Güçlü kadın olmak çok zordur çünkü her zaman için erkekleri korkutur. Kendiniz olun başkasının etkisinde kalmayın. Arzularınızın peşinden gidin, neye ilham duyuyorsanız o yöne gidin” dedi.

Haberin Devamı

‘Güçlü kadın erkekleri korkutuyor’

‘Başkasına aşık oldum’

Kızı Ayşe’den ve dostlarından güç aldığını belirten Yılmaz, hayatın verdiği acılar ve hüznün kendisini beslediğini belirtti. Levent Yılmaz’la 10 yıl evli kalan oyuncu, “Boşanmayı isteyen bendim, başkasına aşık oldum. Onu idrak ettikten çok kısa bir süre sonra Levent’e söyledim. Bunu söylemememin ikimize de saygısızlık ve ikimizin de böyle bir şeyi hak etmediğini düşündüm. Levent benim çok sevdiğim ve saydığım bir insandır” diye konuştu.