Cadde Gülben Ergen: Yanlış anlaşılmışım!

Gülben Ergen: Yanlış anlaşılmışım!

27.08.2021 - 17:48 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aralık ayında koronavirüs testi pozitif çıkan ve gördüğü tedavi sonrasında iyileşen şarkıcı Gülben Ergen, Twitter hesabından paylaştığı 'Corona oldum' açıklamasının yanlış anlaşıldığını belirtti.

Gülben Ergen: Yanlış anlaşılmışım

Gülben Ergen, dün Twitter hesabından "Corona oldum. Vakti ve sıram gelince iki kez aşımı oldum. Bir daha test yaptırmadım. Antikor baktırmadım. Üç oğlum yüz yüze eğitime başlayacaklar. Sağlık sektöründe emek veren herkese sevgim, saygım, anlayışım ve minnetim sonsuz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"BİR KEZ CORONA OLDUM"
Ünlü şarkıcı, bu açıklamasının ardından "ikinci kez korona oldu" şeklinde çıkan haberlerine yanıt verdi. Yanlış anlaşıldığını belirten Ergen, "Dün yazdığım aşı ağırlıklı yazıda yeni corona oldum gibi yanlış anlaşılmışım. Kışın bir kez corona oldum ve hafif atlattım. Tekrar corona olmadım. İki kez aşımı oldum" açıklamasını yaptı.

Gülben Ergen: Yanlış anlaşılmışım

"BİLİMSEL ÇAĞRIYA KULAK VERİN"
Öte yandan Gülben Ergen, "Aşı olunca 'corona olmuyorsunuz' denmiyor. 'Olursanız entübe olmadan, muhtemelen hastaneye kaldırılmadan, rahat atlatabilirsiniz' deniyor. Okulların açılması yaklaştıkça ölüm oranları çoğalıyor. Bu bilimsel çağrıya kulak verin. Artık okullar kapanmasın. Eğitim durmasın" mesajını paylaştı.