Cadde Güldür Güldür Show son bölümde Yıldız Tilbe sürprizi!

Güldür Güldür Show son bölümde Yıldız Tilbe sürprizi!

26.12.2014 - 10:05 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin en eğlenceli programı Güldür Güldür Show Cuma günlerinin vazgeçilmezi oldu. Ali Sunal'ın sunumu ve birbirinden yetenekli oyuncu kadrosu ile Güldür Güldür Show'da bu hafta Yıldız Tilbe rüzgarı esti.

Güldür Güldür Show son bölümde Yıldız Tilbe sürprizi

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı “Güldür Güldür Show”, birbirinden eğlenceli skeçleriyle Show TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. “Güldür Güldür Show”a son bölümünde; Yıldız Tilbe ve Fettah Can konuk oldu.

Haberin Devamı

“Gam Teli” programı sunucusu İbrahim’in bu sefer konuk olduğu köyde çeşme açılışına rast geldi. Köy muhtarı Hüseyin ve köylülerin arası neden birden açıldı ? Köy meydanına birden gelen Fettah Can, İbrahim'e hangi tavsiyeleri verdi?

Uluslararası uzay istasyonunda Alman ve Amerikalı astronotlar neden Türk astronot Hüseyin’den şikayet etti? Hüseyin uzay istasyonunda neden evinde gibi davrandı?

Daha önce bir Brezilya dizisine konuk olan yurdum insanı Bilal, bu sefer kendini nostaljik bir Türk filmi içinde buluşur. Bilal'in aşık olduğu kız Burcu, Burcu'nun annesi Nezaket, babası Şevket ve daha bir çok karmaşık ilişki nasıl problemlere neden olur. Şevket’in komşusu olan Yıldız Tilbe, Bilal'in mutlu olmasını sağlayabilir mi?

Haberin Devamı

Hepsi ve bol bol kahkaha “Güldür Güldür Show”da…

GÜLDÜR GÜLDÜR SON BÖLÜM İZLE

Güldür Güldür Show yeni bölüm fragmanı