Cadde Günay Musayeva'nın savaş isyanı: İçim parçalanıyor

Günay Musayeva'nın savaş isyanı: İçim parçalanıyor

07.03.2022 - 07:43 | Son Güncellenme:

Manken Günay Musayeva, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, Rusya'nın Ukrayna’yı işgal etmesine ve masum halkın yara almasına isyan etti.

Günay Musayevanın savaş isyanı: İçim parçalanıyor

Azerbaycanlı manken Günay Musayeva, önceki gün Nişantaşı Citys’de çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ünlü isim, Rusya'nın Ukrayna’yı işgal etmesine ve devam eden savaşa isyan etti.

Haberin Devamı

"OLAN MASUM İNSANLARA OLUYOR"
Musayeva konuyla ilgili; “Biz Ukrayna ile 70 yıl kardeş ülke olduk zamanında. Bu savaş gerçekten çok etkiledi bizi. Olan masum insanlara oluyor. Bir anne olarak, bir insan olarak çok üzgünüm bu konuda. Söyleyecek bir kelime bulamıyorum" dedi.

Ünlü isim, sözlerine; "Her gün televizyonda haberi izlerken o çocukların ve o kadınların gözlerine bakamıyorum. Bir anne olarak içim parçalanıyor. Bir an önce bu savaşın durması gerekiyor” şeklinde devam etti.

Günay Musayevanın savaş isyanı: İçim parçalanıyor

'ÇOCUĞUNU ARAMIYOR BİLE"
'Yaprak Dökümü' dizisiyle hafızalara kazınan Tolga Karel ile 2011–2015 yılları arasında evli kalan, ünlü oyuncudan Cihangir Can adında bir oğlu olan Günay Musayeva, geçtiğimiz aylarda eski eşiyle ilgili sorulara yanıt vermişti.

Haberin Devamı

Musayeva, basın mensuplarının "Eski eşiniz Tolga Karel ile görüşüyor musunuz? Nafakayı yatıyor mu?" sorularına; "Aradan 10 yıl geçmiş. Kendisiyle görüşmüyorum. Ne nafakası! Onu geçtim, çocuğunu bile aramıyor. Bizim onun vereceğe paraya ihyacımız yok zaten, herkes kendi yolunda" yanıtını vermişti.

Azeri model, boşanırken aylık 500 TL nafaka ödemesine karar verilen Tolga Karel'in yıllardır elini cebine atmadığını iddia etmiş ve "İnşallah diğer çocuklarına daha iyi baba olur. Beş yıldır bir kez bile arayıp oğlumuzla konuşmadı. Cihangir'i Babalar Günü'nde etkilenmesin diye okula göndermiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Günay Musayevanın savaş isyanı: İçim parçalanıyor