Cadde GÜNÜN MEKÂNI

GÜNÜN MEKÂNI

12.09.2012 - 19:23 | Son Güncellenme:

Conrad İstanbul’un 14’üncü katından Boğaz manzarasını izleyebileceğiniz Summit Terrace, sonbahar boyunca her pazar şef Alexis Atlamazoğlu’nun hazırladığı lezzetlerle misafirlerini brunch’a davet ediyor.

GÜNÜN MEKÂNI

SUMMIT TERRACE

Mönüde, sade ve çikolatalı palmiyeler, füme somon, kaymak, petek bal ve diğer kahvaltılıkların yanı sıra, Ege’nin deniz kokan tatları var. Kuru domates ve kaparili ahtapot salatası, zeytinyağlı tarama, Arkadya yöresinden beyaz peynir ve kekikli ‘kagianas’, çeşitli Türk mezeleri ve zeytinyağlılar, acı biber ve sote sebzeler sunuluyor.
Brunch keyfinin kişi başı fiyatı 95 TL.
0-6 yaş çocuklara brunch ücretsiz, 6-12 yaşa yüzde 50 indirimli.
Adres: Cihannüma Mah. Saray Cad. No: 5 Beşiktaş Tel: 0 212 310 25 25

Haberin Devamı

GÜNÜN KİTABI

RUHSUZ

Yazar Jodi Meadows, insan ruhuna bambaşka bir bakış açısı getiren bu hikayede fantazya ve macerayı birleştirirken, reenkarnasyon ve ruh kavramını sorguluyor.
Binlerce yıldır, Sınır’da milyonlarca ruh yeniden dünyaya geldi. Her yeni yaşamda da geçmişteki anı ve deneyimlerini beraberinde getirdiler. Ana ise yeni ruh... Sam, yalnızca bir kez yaşayabilecek bu ruhu sevebilecek mi? Peki Ana’nın düşmanları onların birlikte olmalarına izin verecek mi? Dex Kitap, 21 TL.

GÜNÜN ALBÜMÜ

KAHVALTI KEYFİ

Artist Müzik tarafından yayınlanan albüm, kahvaltı keyfine eşlik edecek şarkılardan oluşuyor. Açılış, bir Pochill klasiği haline gelen ‘Porque’ şarkısının enstrümental versiyonuyla yapılıyor. Albümde, ‘El Talisman’, ‘Put the Blame On Me’, ‘Smooth Operator’, ‘Corcovado’ gibi bilinen ve sevilen 18 şarkı var.
Artist Müzik, 19.90 TL.