Cadde GÜNÜN MEKÂNI

GÜNÜN MEKÂNI

12.12.2012 - 19:25 | Son Güncellenme:

Burger-Lounge, modern ve şık dekorasyonu, özel soslu hamburgerleri, steak, sosis ve salatalarıyla hem göze hem damağa hitap ediyor.

GÜNÜN MEKÂNI

BURGER-LOUNGE
Ürünler yüzde 100 doğal ürünlerden oluşuyor. Etler, Trakya bölgesinde yetiştirilen yerli besi hayvanlarından temin ediliyor. Orta ve büyük boy seçeneklerinin yer aldığı mönüde; klasik burger, sucuk burger, granül sarımsak ve özel soslu mantardan oluşan mushroom&garlic burger, köfteyle antrikot pastırmadan oluşan pastırmalı burger, mantar ve bonfilenin bileşiminden oluşan bonfile burger ve mekanın spesiyali Burger-Lounge special burger bulunuyor. Hatay’dan getirilen ceviz tatlısıysa, yemek sonrası hafif bir tatlı arayanlara... Adres: Hulusi Behçet Cad. No: 14/A Caddebostan
Tel: 0 216 358 40 34

Haberin Devamı

GÜNÜN SERGiSi

DENİZ ARTIK UYANIYOR

Karadeniz ve Kuzey Denizi’ne kıyısı olan ülkelerde sanatçıların, sinemacıların yeni yapıtlar geliştirebilmesi, çalışmalarını değerlendirebilmeleri ve yapıtları sergilemelerine yönelik programlar geliştirmeyi amaçlayan ‘Now Wakes the Sea/Deniz Artık Uyanıyor’ projesinin yapıtları Siemens Sanat’ta.
Sergide Aram Tanis&Jacolijn Verhoef, Barbara Hanlo, Bahanur Nasya&Yılmaz Vurucu, BNA, Cevdet Erek, Eliane Esther Bots, İmre Azem, Kees Bolten, Maurice Bogaert, Merve Kayan&Zeynep Dadak, Rüya Arzu Köksal&Aydın Kudu, Zeger Reyers gibi sanatçıların belgesel/video yapıtları yer alıyor.
Mimari, sanat ve bilimi bir araya getiren proje, konuk sanatçı programlarını araştırma metodu olarak kullanıyor. Çeşitli sanatsal ve/veya bilimsel metotları kullanarak farklı kıyı bölgelerini, Karadeniz ve Kuzey Denizi çevresindeki ülkeleri, kentleri, oralarda yaşayanları karşılaştırarak farklı bakış açılarını bir araya getiriyor. 25 Ocak’a kadar gezebilirsiniz.

Haberin Devamı

GÜNÜN KiTABI

7/24 ANNELİK

Kitap, anne-baba kavramlarının içinin boşaltıldığı günümüzde, kadın-erkek arasındaki sevginin, cinselliğin, anneliğin ve babalığın önemine tekrar dikkat çekiyor. “Sevgi yoksa hayat yoktur” diyor. Hayy Kitap, 13 TL.