Cadde GÜNÜN SERGiSi

GÜNÜN SERGiSi

09.08.2013 - 19:57 | Son Güncellenme:

DÜNYA BASIN FOTOĞRAFLARI

GÜNÜN SERGiSi

Dünyanın en prestijli basın fotoğrafları yarışması “World Press Photo-Dünya Basın Fotoğrafları 2013”ün sergisi, 13 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Forum İstanbul’da gezilebilecek. Her yıl ödüllü fotoğrafçıları ağırlayan serginin bu yılki konuğuysa Suriye ’de devam eden iç savaş sırasında çektiği fotoğraflarla birincilik kazanan İtalyan fotoğrafçı Alessio Romenzi.

Haberin Devamı

GÜNÜN KiTABI

BENİM AİLEM

Yaşam Tasarım Merkezi’nin kurucusu, Eğitmen ve Danışman Ebru Demirhan, ailedeki sevgi bağını güçlendiren çocuk kitapları hazırladı. Anne, baba ve çocuk başlıklarında hazırlanan 3 kitaplık bu set, “Benim Ailem” ismini taşıyor. Kitap, dünyaya çocukların gözünden bakan, çocukların anlayabileceği saf cümlelerle kaleme alındı. Çizimlerle renklendirilmiş bu kitaplar, “Benim ailem, benim için en uygun aile” dedirtmeyi hedefliyor. Her yaştan çocuğa ve yetişkin bireylerin 0-7 yaş dönemine hitap eden bu çalışma, bilinç kaybı yaşayan hastalara ve yaşlılara da dinletilebilir.

GÜNÜN KONSERİ

SONER SARIKABADAYI

Türkiye ’nin yıldızları Vialand Gösteri Merkezi AveaPark ’ta sevenleriyle buluşuyor. Bu akşam 21.00’de Soner Sarıkabadayı özel repertuvarıyla sahne alacak. Biletler 67.5 TL satış fiyatıyla, Biletix’te.

Haberin Devamı

GÜNÜN MEKANI

CAFFE NERO

Kahveleriyle bilinen Caffe Nero, mönüsüne salataları ekledi. Forma girmek ve formda kalmak isteyenler için Saf Express’in hazırladığı vegan salatalar, artık tüm Caffe Nero’larda! Her gün 3 farklı çeşit vegan salata, Nero mağazalarında bulunabilirsiniz. Salatalar tam 7 farklı içeriğe sahip. Karabuğday salatası, sezar salatası, roka avokado salatası, semizotu salatası, filiz salata, kinoa salata ve maş-börülce salata seçeneklerden birkaçı.