Cadde Güzel Köylü yeni bölümünde beklenmedik sürpriz

Güzel Köylü yeni bölümünde beklenmedik sürpriz

09.11.2014 - 13:15 | Son Güncellenme:

Güzel Köylü'ye bu hafta Merve Oflaz konuk oyuncu olarak dahil oluyor. 21. Bölüm fragmanı yayınlanan Güzel Köylü yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.30'da Star'da ekrana gelecek. İzleyiciye keyifli dakikalar yaşatan dizinin yeni bölümünde Cemal beklenmedik bir sürprizle karşı karışaya geliyor. Nurten ise Kaan ve Kamuran’ın yakınlaşması için plan yapıyor!

Güzel Köylü yeni bölümünde beklenmedik sürpriz

Cemal, Gül'ün akşam yemeğine Kaan'ı ve kendisini aynı anda çağırdığını ve idare ettiğini öğrenince mekanı terk eder. Gül Cemal'in kendisini bırakıp gittiğini öğrenince Cemal'e ulaşmak için Cemal'in evine gider. Ancak ayakta duracak hali yoktur ve Hüsnü'nün kollarına yığılır.

Cemal, Gül'ü evde görünce çok şaşırır. Hüsnü ve Dudu Gül'ü evden göndermemek ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Gül'e adeta bir prenses gibi davranırlar. Bu durum Gül'ün çok hoşuna gider. Ancak Hüsnü ve Dudu'nun Gül'ü evde tutmak için gösterdiği çabalar başlarına ummadık bir bela açar.

Babasının KamuranKonya'ya gelin göndermesini istemeyen Nurten müthiş bir plan yapar. Kaan ve Kamuran'ın yakınlaşmasını sağlamak için Kamuran'ı Kaan'ın yanına gönderir. Kaan'dan da Kamuran'a yardımcı olması konusında ricada bulunur. Böylelikle Kaan ve Kamuran başbaşa vakit geçirerek birbirlerine yakınlaşacaktır. Ancak Kaan ve Kamuran'ın bu plandan haberi yoktur.