Cadde Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Tatilde filmi kaç yılında çekildi, nerede ve ne zaman çekildi?

Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Tatilde filmi kaç yılında çekildi, nerede ve ne zaman çekildi?

06.02.2022 - 18:10 | Son Güncellenme:

Hababam Sınıfı filminin dördüncü serisi olan Tatilde bölümü yılların ardından büyük ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Hababam Sınıfı Tatilde, 1977 yılında beyazperdedeydi, artık televizyon ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Hababam Sınıfı Tatilde filmi nerede çekildi?

Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kim Hababam Sınıfı Tatilde filmi kaç yılında çekildi, nerede ve ne zaman çekildi

Hababam Sınıfı Tatilde filmi, Kemal Sunal'ın yer aldığı son bölümdür. Bu bölümde kız öğrenciler filme damga vurur. Senaryosunu Sadık Şendil yazarken yönetmenliğini ve yapımcılığını ise Ertem Eğilmez yürütmüştür. İşte, Hababam Sınıfı Tatilde filmi detayları..

Haberin Devamı

HABABAM SINIFI TATİLDE KONUSU

Okul müdürü, daha fazla para kazanabileceğini düşünerek, Çamlıca Lisesine yeni gelen kız öğrencileri kabul eder. Bu 4 kız, Hababam Sınıfı'na gönderilir. Ancak, kısa zamanda Hababam Sınıfı'nın haylazlıklarına uyum sağlayan kızlar, erkeklere karşı bir savaş başlatır. Sürekli erkeklerin tuzaklarına düşen kızlar, başlarına geleceklerini önceden öğrenebilmek için erkekler arasında bir ajan aramaya başlar. Okuldan kaçmak için izcilik bahanesiyle Badi Ekrem'i kandıran öğrenciler, maç dönüşü karşılarında Mahmut Hoca'yı bulur. Mahmut Hoca'nın cezası ise öğrencilerin bir izcilik kampına gitmesidir.

HABABAM SINIFI TATİLDİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Hababam Sınıfı Tatilde filmi, İstanbul’daki Belgrad Ormanı'nda çekildi.

Haberin Devamı

HABABAM SINIFI TATİLDE OYUNCULARI

Kemal Sunal

Münir Özkul

Feridun Şavlı

Adile Naşit

Avni Yalçın

Cem Gürdap

Şener Şen

Ahmet Arıman

Sıtkı Akçatepe

Ayşen Gruda

Ertuğrul Bilda

Sevda Aktolga

Hayri Karabey

Filiz Bozkurt

Talat Dumanlı

Sevtap Erdemli

Muharrem Gürses

Teoman Ayık