Cadde Hadise'yi yıkan mektup

Hadise'yi yıkan mektup

26.07.2018 - 14:15 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün, uyku ilacı içerek intihar girişiminde bulunduğu iddia edilmişti. Açıkgöz'ün ilaç içmeden kızlarına bir mektup bıraktığı ve "Benimle hiç ilgilenmiyorsunuz. Rahatsız olduğumu söylüyorum, beni doktora götürmüyorsunuz" yazdığı söylenmişti.

Hadiseyi yıkan mektup

Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs ettiği iddia edilmişti. Hadise, basın danışmanı aracılığıyla "İntihar yok, gıda zehirlenmesi" diyerek bu iddiayı yalanlamıştı.

Haberin Devamı

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve 2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında, Hadise'nin annesinin intihar mektubu olduğu iddia edilen bir belge gösterildi.

Gülnihal Açıkgöz'ün, mektubunda kızlarına sitem ettiği ve "Ne kötüdür ki, ne kardeşlerden ne de evlatlardan yüzüm gülmedi. Allah sizleri güldürsün" yazdığı söylendi.

NUR YERLİTAŞ O İDDİALARI DOĞRULADI

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar teşebbüsünde bulunduğunu , Beyaz TV de yayınlanan "Beyaz Magazin" programında doğruladı.

Programa telefonla bağlanan modacı Nur Yerlitaş, "Bir gece yarısı telefonum çaldı. Haluk Şentürk, "Hadise'nin annesi zehirlendi, Şişli Etfal'deyiz, özel bir hastaneye götürmek istiyoruz, çok kötü yoğun bakımda" dedi. Saat üç sularıydı. Benim yakın dostum Azmi Hoca'yı aradım, "Hadise'nin annesi zehirlenmiş, yoğun bakımdaymış, özel hastaneye almak istiyorlar, hastane göndermiyor, karşı hastanenin doktorunun araması gerekiyormuş dedim. Neticede hastaneye aldılar annesini. Sonradan öğrendim ki, kadıncağız intihar etmiş. Ben de "anne" konusunda çok hassasımdır, annemi kaybettim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Nur Yerlitaş, sunucuların sorduğu Gülnihal Açıkgöz'ün intihar teşebbüsü söz konusu mu sorusuna "Evet" yanıtını verdi.