Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

17.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

Mevsimler içerikler

Haberin Devamı

Şişli’de yer alan Delimonti, menüsünü yeniledi. Cuma ve cumartesi akşamları buzuki performansının da olacağı mekanda misafirler, mevsimsel içerikleri de deneyimliyor. Menü, Kayseri cıvıklısı ve lahmacun gibi tatlarla çeşitlendiriliyor.

Haftanın mekanları

Balık ve su şovu

Watergarden Ataşehir’deki Seaspice, balık menüsünün yanı sıra su şovlarının yapıldığı havuz manzarasıyla da misafirlerine görsel bir şölen vadediyor. Mekanda, Kırşehir’in kaman ceviziyle süslenmiş ızgara kalamar ve Çanakkale’den gelen deniz mahsülleriyle harmanlanarak sebzelerle sote edilmiş linguini öne çıkıyor.

Haftanın mekanları

DJ’yle eğlence!

Akaretler W Lounge, kendine özgü kokteyllerini misafirlerine sunuyor. Konuklar, aynı zamanda tanınmış DJ’lerle de eğlenme fırsatı buluyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Menüsünü yeniledi

Arnavutköy Whisper menüsünü ve dekorunu yeniledi. Dünya mutfağından lezzetlerin yer aldığı mekanda, çarşamba Aybüke Alvere ve perşembe akşamları Sinan Güleryüz sahne alıyor.

Haftanın mekanları

Asya mutfağı

Karaköy Mitte, Çin’den Hindistan’a uzanan Asya mutfağını öne çıkarıyor. Asya’nın egzotik meyvesi liçiden hazırlanan susamlı liçi meyveli karides, ocean sea food, altın portakallı, kuşkonmazlı, teriyaki sosla harmanlanmış black cod ve pineapple bowl da menünün dikkat çekenlerinden...

Haftanın mekanları