Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

28.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Peru mutfağı

Haberin Devamı

Bodrum Aspat Koyu’nda yer alan Radisson Collection Hotel, özel etkinlikler ve sürprizler, misafirlere unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Lezzet düşkünleri için bambaşka bir tecrübe yaşayacakları Barranco, konuklarını Ege mutfağının eşsiz lezzetleri ve Peru mutfağından seçkilerle gastronomi yolculuğuna çıkarıyor.

Kamp deneyimi

Sapanca’da bulunan Türkiye’nin ilk Glamping Dome tesisi Hypnos Sapanca&Glamping Spa, misafirlerine eşsiz bir kamp deneyimi sunuyor. Serpme kahvaltısı, tesis çalışanları tarafından hazırlanan mangalı ve romantik akşamüstü aktiviteleri misafirlerin vazgeçilmezi oluyor.

Haftanın mekanları...

Keyif ve lezzet

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’da İsviçre’nin profesyonel otelcilik anlayışıyla Türk misafirperverliğini bir araya geliyor. Mavi bayraklı koyları, aktivite seçenekleri, sağlık ve güzellik merkezinin yanı sıra, eşsiz lezzetleriyle Laguna Lounge misafirlerini bekliyor. Executive Chef Orhan Demirok ve ekibinin hazırladığı menü, geleneksel ve uluslararası tatları modern pişirme teknikleriyle sunuyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Taze yemekler

Sek Beyoğlu, kendini sürekli yenileyen mevsimlik ve en taze lezzetlerden oluşan menüsüyle öne çıkıyor. Mekanda, birbirinden lezzetli mezelerin yanı sıra karışık kebap çeşitleri, çıtır kanat ve çöp şiş öne çıkanlar arasında yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Denize sıfır eğlence

Mio’s İstanbul Restaurant, menüleri ve canlı DJ performans eğlenceleriyle misafirlerini ağırlıyor. Denize sıfır olan mekan, eşsiz akşam yemekleri ve kahvaltı seçenekleriyle öne çıkıyor.

Haftanın mekanları...

Özel menü

NG Hotels zincirinin en yeni üyesi NG Phaselis Bay, huzur verici sakinliği ve özel hissettirecek ince düşünülmüş detayları bir arada sunarken, gurme tatlarıyla de dikkat çekiyor. Antalya’daki otel, özel menülerin yer aldığı lezzet duraklarıyla konuklarına ayrıcalıklar vadediyor.

Haftanın mekanları...