Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

02.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Sercan Kısmet - Bambaşka bir deneyim

Haberin Devamı

Özsüt, Türkiye’de bir ilke imza atarak İzmir’in kalbi Alsancak’ta sıra dışı bir konsepti hayata geçirdi. Açık mutfak şeklinde tasarlanan mağazada canlı üretim yapan marka, Özsüt Select adını verdiği konseptiyle misafirlerine yepyeni ve bambaşka bir deneyim yaşatıyor.

Haftanın mekanları...

 El yapımı

Sosyopix, kullanıcılarına ‘İyi ki’ dedirten hediye alternatifleri sunmayı sürdürüyor. Marka, bakery mutfağından çıkan, en kaliteli malzemelerle hazırladığı, katkı maddesi içermeyen tamamen el yapımı brownie ve cookieleriyle hem göze hem de damağa hitap ediyor.

Haftanın mekanları...

Evde pişiyor

Yeni nesil evde yemek pişirme ve gıda alışverişi uygulaması Pişir, kullanıcılarına özenle seçilmiş malzemeleri yıkanmış, doğranmış ve pişirmeye hazır halde evde deneyimleme imkanı sunuyor. ‘Aç, birleştir, pişir’ sloganıyla yola çıkan marka, şehir insanının mutfakta geçireceği zamanı kısaltarak, gurme lezzetleri herkesin evinde pratik bir şekilde pişirebilmesini hedefliyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Dünya mutfağı

Dünya mutfağının en yeni temsilcisi M-art, Etiler’de açıldı. Mekan, her yemeğe ve damak tadına uygun farklı tatların olduğu zengin kokteylle öne çıkıyor çıkıyor. Mekanın açık alanında yer alan oyun alanıyla da çocuklu ailelere de hitap ediyor.

Haftanın mekanları...

Ekim fırsatı 

Bodrum’un kalbinde yer alan DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista, ekim ayının son haftasında misafirlerine çok özel bir avantaj sunuyor. Otelin içinde yer alan ve dünya mutfağından lezzetler sunan Big Chefs restoranı yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Sağlıklı kaçamak

D-Resort Göcek, Göcek’in muhteşem tabiatında ayrıcalıklı bir tatil deneyimi yaşamak isteyen misafirlerine doğanın her anını deneyimletmek amacıyla dört mevsim hizmet veriyor. Otel, kış öncesi hem ruh hem de beden enerjisini tazelemek isteyen konuklarını sağlıklı bir kaçamağa davet ediyor.

Haftanın mekanları...