Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

05.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

SERCAN KISMET - Kış tatili

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Bodrum Kalesi ve Bodrum Marina’nın muhteşem atmosferine sahip Manzara Hotel, sonbahar ve kış aylarında da hizmet vermeye devam ediyor. Şehrin otantik kültüründen ilham alan modern tasarımı, deniz manzaralı lüks odaları ve damaklarda enfes tatlar bırakan lezzetleriyle otel, misafirlerine ev konforu tadında bir tatil vadediyor.

Haftanın mekanları

Ankara’da üçüncü şube

Haftanın mekanları

Ranchero Restaurant, Ankara’daki üçüncü şubesini, şehrin sembollerinden biri olan Atakule’de açtı. Meksika’ya özgü ambiyansı, menüsündeki orijinal tarifleri ve birbirinden özel içecekleriyle lezzet tutkunlarının vazgeçilmezleri arasına giren mekan, Atakule’nin muhteşem Ankara manzarası eşliğinde misafirlerini ağırlıyor.

Haftanın mekanları

Yeni menü

Haftanın mekanları

Özsüt’ün kasım ayı itibarıyla misafirlerin beğenisine sunulacak kış menüsü, gelenekseli yeniden yorumlayan tariflerin yanı sıra tadına doyulmaz yepyeni lezzetlerle dolu... Ananaslı, bal kabaklı, kestaneli gibi mevsime özel tatların, benzersiz tariflerle buluştuğu menü, klasik pastaseverlerin her daim tercihi olacak MODA serisi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

İtalyan lezzetler

Haftanın mekanları

Çırağan Sarayı’nın içinde yer alan İtalyan restoranı Bellini Pasta&More, eşsiz konumuyla gerçek bir sarayda benzersiz İtalyan yiyeceklerini Boğaz’a karşı tatmanın lezzetini sunuyor. Menüdeki tüm lezzetler ise 20 yılı aşkın deneyime sahip Sicilyalı Şef Giovanni Vaccaro’nun danışmanlığında hazırlanıyor.

Asya mutfağı

Haftanın mekanları

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un içerisinde yer alan Novikov Istanbul, imza yemeklerini sadelik ve şıklıkla tasarlanmış keyifli bir atmosferde misafirleri ile buluşturuyor.

Haftanın mekanları

Novikov Istanbul, Asya ve İtalyan mutfağından çok özel lezzetleri içeren benzersiz menüsüyle misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.