BasketbolTBF Disiplin Kurulu'ndan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a para cezası!

TBF Disiplin Kurulu'ndan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a para cezası!

19.06.2025 - 16:14 | Son Güncellenme:

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu Fenerbahçe ve Beşiktaş'a para cezası verdi.

TBF Disiplin Kurulundan Fenerbahçe ve Beşiktaşa para cezası

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Beko'ya 210 bin lira para cezası verdi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

TBF'den yapılan açıklamaya göre kurul, Fenerbahçe Beko ile Beşiktaş Fibabanka arasında oynanan Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin ilk maçında yaşanan "Salon ve seyirci olayları" ile taraftarların neden olduğu "Çirkin ve kötü tezahürat" gerekçeleriyle sarı-lacivertli kulübe 210 bin lira para cezası uyguladı.

Disiplin Kurulu, Beşiktaş Kulübüne ise söz konusu müsabakanın ardından kulüp resmi internet sitesinde yayımlanan "Sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle 140 bin lira para cezası verdi.

Haberin Devamı
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Ayrıca kurul, siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyesi Özkan Arseven'e de "Sportmenliğe aykırı açıklamaları" sebebiyle 120 bin lira para cezası uyguladı.

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler