Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

14.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı dikkat çeken kareler...

Haftanın paylaşımları

Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth, hafta içinde sörf yaparken çektirdiği kareleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Üç karenin altına “Gezegendeki en iyi dalga havuzunda sörf yapma şansı yakaladım. Çok teşekkür ederim” notunu yazan aktör, 1.5 milyondan fazla beğeni topladı.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

Paris Hilton, sevgilisi Chris Zylka’nın doğum gününü aşk dolu kareler paylaşarak kutladı. Sosyetik güzel not olarak şunları yazdı: “İyi ki doğdun aşkım! Sen benim her şeyimsin. Bana gerçek aşkı gösterdiğin için teşekkür ederim.”

Haftanın paylaşımları

‘Harry Potter’ serisinin yıldız oyuncusu Daniel Radcliff, daha önce sette çektirdiği ilginç bir kareyi yayınladı. Kafasında balta ve yüzünde kan izi süsü verilmiş makyajıyla dikkat çeken aktöre, “Böyle bile çok sevimlisin” yorumları yazıldı.

Haftanın paylaşımları

Geçtiğimiz haftalarda nişanlısı DJ Ruckus ile dünyaevine giren Shanina Shaik, Los Angeles’ta köpeğini gezdirirken çektirdiği bir kareyi takipçilerinin beğenisine sundu. Yeniden New York’ a taşınacağını belirten model, beğeni yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio, çevreci kişiliğiyle gündem oldu. Plastik atıklara vurgu yapan aktör, “Hep birlikte plastik kirliliğini yenebiliriz” diyerek, geri dönüşüm çağrısı yaptı.

Haftanın paylaşımları