Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

06.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...

Haftanın paylaşımları

ABD’li komedyen Will Smith, eşi Jada Pinkett ile çektiği bir selfie’yi yayınladı. Oyuncu, “Şimdi fark ettim. Bu yıl ömrümüzün yarısından daha uzun bir bölümünü birlikte geçirmişiz” notuyla, 3 milyona yakın beğeni topladı.

Haftanın paylaşımları

David Walliams, sevimli dostu Bert’le verdiği pozunu paylaştı. Tatilde olan İngiliz oyuncu, kısa sürede binlerce beğeni alan sempatik karenin altına, “Gerçek aşk” yorumunu yaptı.

Haftanın paylaşımları

Victoria’s Secret meleklerinden Romee Strijd, Amsterdam’da bir manavın önünde çektirdiği fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. “En sevdiğiniz meyve nedir?” diye soran model, “Benimki çilek” diye yazdı.

Haftanın paylaşımları

Bir süre önce ikinci bebeğini kucağına alan Miranda Kerr, hafta sonunda arkadaşlarıyla bir araya geldi. Sahilde bale yapan dostlar, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Kerr, karenin altına kalp emojisi ekledi.

Haftanın paylaşımları

Nina Dobrev, şu sıralar tatilin tadını çıkarıyor. Bulgar oyuncu, Mikonos’ta bir deniz simidiyle çekilen karesinin altına, “Bu fotoğrafın tadını çıkarın çünkü bunu çok sık göremezsiniz” yazdı.

Haftanın paylaşımları