Cadde Hakan Taşıyan kaç yaşında, kimdir? Hakan Taşıyan aslen nereli, evli mi?

Hakan Taşıyan kaç yaşında, kimdir? Hakan Taşıyan aslen nereli, evli mi?

10.03.2021 - 20:18 | Son Güncellenme:

Arabesk fantezi müzik şarkıcısı olan Hakan Taşıyan, aynı zamanda oyuncu olarak da karşımıza çıkıyor. Son dönemde sağlık sorunları yaşayan sanatçı, Ankara'da doğdu. Taşıyan'ın sevenleri ise, 'Hakan Taşıyan kim, kaç yaşında, şarkıları neler?' sorularını aratıyor. İşte, Hakan Taşıyan'ın biyografisi...

Hakan Taşıyan kaç yaşında, kimdir Hakan Taşıyan aslen nereli, evli mi

Hakan Taşıyan'ın sanat kariyeri takipçilerinin gündeminde yer alıyor. Başarılı isim sağlık problemleri ile öne çıkıyor. Karaciğer ve böbrek nakli geçiren Taşıyan'ın sağlık durumu da merak konusu. Küçük yaştan itibaren müziğe ilgili oldu ve saz çalmaya başladı. Hakan Taşıyan, ilk olarak düğünlerde şarkılar seslendirdi. 

Haberin Devamı

HAKAN TAŞIYAN KİMDİR?

Taşıyan, 1 Nisan 1973 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Annesi Trabzonlu, babası ise Diyarbakırlıdır. Küçük yaşlardan itibaren saza ilgi göstermiş ve çalmaya başlamıştır. Ünlü sanatçı ilk kasetini askerliğinin ardından piyasaya çıkardı. İlk kaseti olan Hesabım Bitmedi albümünü piyasaya çıkarttı. 1997 tarihinde ise ikinci kasetini piyasaya çıkartmıştır. İkinci kasetinin ismi Sensiz İki Gün oldu. Bu albüm sanatçının en iyi albümlerinden biri olarak raflarda yerini aldı. 

Gözün Sevem isimli albümünü piyasaya sundu. 1998 tarihinde Hesabım Bitmedi isimli dizi ile beraber oyunculuk konusunda da başarılı bir performans gösterdi. Bu dizide Hilal Aslangiray ve Ebru Destan ile başrol oynamıştır. 2001 tarihinde ise yine bir dizi ile ekranlara geldi. Güz Gülleri isimli dizi ile beraber önemli kişilerle başrol oynamıştır. Bu dizide Kemal karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Ekim 2020'de hastaneye kaldırılmış ve organ nakline ihtiyacı olduğu açıklanmıştı. Ardından karaciğer nakli ve böbrek nakli gerçekleştirildi ve sağlık durumunun da iyi olduğu açıklandı.