Cadde Hakan Ural'dan eleştirilere yanıt: Vatana faydası olanları sevmek suç mu?

Hakan Ural'dan eleştirilere yanıt: Vatana faydası olanları sevmek suç mu?

18.04.2022 - 13:32 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı 'Neler Oluyor Hayatta'ya bugün, sunucu Hakan Ural’ın açıklamaları damga vurdu. Ünlü isim, katıldığı iftar davetinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çekilen fotoğraflarına olumsuz yorum yapanlara yanıt verdi.

Kanal D'de izleyici karşısına çıkan ve sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural'ın üstlendiği 'Neler Oluyor Hayatta' hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI İLE İFTAR YEMEĞİ

Geçtiğimiz günlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan sanatçılarla bir iftar yemeğinde bir araya gelmişti. Bu yemekte Hakan Ural ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birlikte çekilen fotoğrafları sosyal medyada yer almış ve gündem olmuştu.

Hakan Uraldan eleştirilere yanıt: Vatana faydası olanları sevmek suç mu

"KARAKTERİM VE ŞAHSİYETİM VAR"

Hakan Ural gelen olumsuz yorumlar ile ilgili bugün programda açıklama yaptı. "Ben hayatımda gerçek anlamda hissetmediğim hiçbir şeyi yaşayan bir adam değilim. Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seven bir adamım bunu da hiç saklamam. Bu vatanı seviyorsak faydası olan insanları sevmek suç mu?" diye sözlerine başlayan Ural, hakaret ve tehditvari yorum yapanlara da tepki gösterdi. "Küfür, hakaret, nefret... Beni tehditle, şantajla düşüncelerimden, kanaatimden alıkoyacağınızı mı zannediyorsunuz? Bazı insanlar 'Kaybedecek bir şeyi yok tabii’ diyor. Benim çok şeyim var, bir ailem var, üç çocuğum var. Çalışıp biriktirdiğim ekonomim var ama bir de karakterim ve şahsiyetim var" diye de ekledi.

Haberin Devamı

"SALDIRILARA ÜZÜLÜYORUM"

Eleştirilerde ailesinin de hedef alındığını söyleyerek sözlerine devam eden Ural; "Evladıyla, çocuklarıyla ailesiyle olan bir adamım, işine gücünde olan...Sırf beni ve söylediklerimi itibarsızlaştırmak için akla hayale gelmeyecek fütursuzca saldırılara üzülüyorum" yorumunda bulundu.

"RESMEN YAŞAYAN BİR EFSANE"

'Neler Oluyor Hayatta' programında yorumlarıyla dikkat çeken Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde eski eşi sanatçı Sibel Can’dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Eski eşinin sesini, yorumunu iltifat yağmuruna tutan Hakan Ural, "Sanat müziği konusunda böyle bir yorum yok. Yaşarken fırsat buldukça, zaman ayırıp muhakkak Sibel’i dinleyin. Resmen yaşayan bir efsane. Yaş aldıkça sesi öyle bir oturdu ki. Yiğidi vur hakkını yeme. Böyle bir ses yok" sözleriyle övgüde bulundu.

Hakan Uraldan eleştirilere yanıt: Vatana faydası olanları sevmek suç mu

İki kez evlilik yapan Hakan Ural'ın ilk eşi Sibel Can oldu. İkinci evliliğini ise Ezgi Can Ural ile 2005 yılında yaptı. Üç çocuğu olan Hakan Ural'ın Sibel Can'dan Melisa ve Engincan adında iki çocuğu var. Ezgi Can Ural'dan ise Gisella Ural adında kızı var.

Haberin Devamı

DAYISININ ÖLÜM HABERİNİ CANLI YAYINDA ALDI

Hakan Ural'ın dayısı Cahit Çubukçu geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Ural, dayısının vefat haberini canlı yayın esnada aldığını belirtti. Sosyal medya hesabından dayısıyla fotoğrafını paylaşan Ural, "Bugün yayın esnasında dayımın vefat haberini aldım. Maalesef mekanı cennet olsun Cahit Çubukçu" ifadelerini kullandı.

Hakan Uraldan eleştirilere yanıt: Vatana faydası olanları sevmek suç mu