Cadde ‘Halikarnas’ veda ediyor

‘Halikarnas’ veda ediyor

12.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bodrum’un simgesi olan, yıllardır yerli ve yabancı birçok ünlü ismi ağırlayan Halikarnas The Club, eğlence hayatına veda ediyor

‘Halikarnas’  veda ediyor

38 yıldır Türk turizmine hizmet veren, yerli ve yabancı misafirlerin uğrak yeri olan Halikarnas The Club Bodrum markasının yaratıcısı Süleyman Demir, mekanın kapatılacağını söyledi. Demir, “Ülkeme ve sizlere Halikarnas’la mutluluk vermeye, sevgi dolu unutulmaz anlar yaşatmaya çalıştım. Bu bir veda değil, yeni bir başlangıç” diyerek Bodrum’da yeni projelere imza atacağının sinyalini verdi. Demir ayrıca Halikarnas markası için Dubai, Hindistan ve Miami’den gelen teklifleri değerlendirdiğini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Ünlülerinuğrak yeriydi

Bodrum’un simgesi haline gelen mekân için Led Zeppelin, Eric Clapton, Rolling Stones ve Ray Charles gibi efsaneleri müzik dünyasına kazandıran Ahmet Ertegün, “Türkiye ilk defa dünyada bir şeyin en iyisini yaptı o da Halikarnas’tır”, Turgut Özal ise “Türkiye’nin çağ atladığını görmek istiyorsanız Halikarnas’ı görün” demişti. İbrahim Tatlıses ilk defa Halikarnas’ta sahne almış, Zeki Müren ise kendini en rahat hissettiği, en içten eğlendiği yerin burası olduğunu dile getirmişti.