Cadde Hatice Şendil-Burak Sağyaşar'ın oğulları Can dört yaşında

Hatice Şendil-Burak Sağyaşar'ın oğulları Can dört yaşında

17.05.2021 - 11:19 | Son Güncellenme:

Altı yol önce nikah masasına oturan oyuncu Hatice Şendil ile yapımcı Burak Sağyaşar'ın oğulları Can, dört yaşına bastı. Ünlü çift, çocuklarının doğum gününü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı.

Hatice Şendil-Burak Sağyaşarın oğulları Can dört yaşında

2015 yılında nikah masasına oturan Burak Sağyaşar-Hatice Şendil çifti, 2017'de Can'ı kucaklarına alarak, ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı. Mutlu evlilikleri süren ikilinin oğulları, 4 yaşına bastı. İkili, çocuklarının doğum gününü organize ettikleri sürpriz bir parti ile kutladı. 
"OĞLUM DÖRT YAŞINDA"
Birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan Sağyaşar, gönderisine, "Can'ım oğlum bugün 4 yaşında!" notunu düştü. 37 yaşındaki Şendil de aynı kareyi Instagram'dan paylaşmayı ihmal etmedi. İkilinin gönderileri takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Hatice Şendil-Burak Sağyaşarın oğulları Can dört yaşında

Haberin Devamı

"BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE MUTLULUĞU SEÇİYORUM"
Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda sosyal medya paylaşımları hakkında konuşan Hatice Şendil, "Sosyal medya kullanırken samimi olmaya çalışıyorum. Hangimizin toz pembe bir hayatı var? Hangi renk olmak istediğimiz bizim elimizde. Ben elimden geldiğince mutluluğu seçiyorum. Burak’la 12.yılımız. 12 yılda her mevsimi, fırtınasıyla, baharıyla yaşadık. Zaman zaman farklı düşündüğümüz de oldu elbette ama hep birlikteydik. Hayatın kendisi bir yolculuk. Renklerin değişip insanları dönüştürdüğü bir yolculuk. Her rengin kıymetini bilerek, şükrederek yapılması gereken bir yolculuk" ifadelerini kullanmıştı.