Cadde Hayat Bilgisi'nin 'Mennan'ı Erdal Türkmen şimdi ne yapıyor?

Hayat Bilgisi'nin 'Mennan'ı Erdal Türkmen şimdi ne yapıyor?

05.09.2021 - 09:27 | Son Güncellenme:

Hayat Bilgisi dizisinde Mennan karakteriyle izleyiciyi kırıp geçiren Erdal Türkmen, uzun zamandır ekranlardan uzak kaldı. Yetenekli oyuncunun pek çok kişi ne yaptığını merak ediyordu. İşte Mennan’ın son hali…

Hayat Bilgisinin Mennanı Erdal Türkmen şimdi ne yapıyor

Hayat Bilgisi dizisini bir zamanlar herkes merakla takip ediyordu. Dizide pek çok karakter seyirciyi güldürürken bir isim vardı ki hareketleriyle, komik sözleriyle izleyenleri kırıp geçiriyordu. O isim tabii ki Mennan’dı. Karakteri canlandıran Erdal Türkmen şimdilerde başka bir alanda boy gösteriyor.

Haberin Devamı

Hürriyet'ten Eda Solmaz'ın haberine göre; Hayat Bilgisi dizisinde Mennan karakteriyle tanınan Erdal Türkmen, oyunculuğunun yanında aynı zamanda karikatüristlik yapıyordu. Pek çok mizah dergisinde yer alan Türkmen, oyunculuk mesleğine ilk adımını Çiçek Taksi ile yaptı. Ününü ise Hayat Bilgisi dizisiyle kazandı. Yetenekli oyuncu şi

Hayat Bilgisinin Mennanı Erdal Türkmen şimdi ne yapıyor

mdilerde ise Youtuber oldu. Youtube’da komik içerikler üreterek farklı konuları işleyen Erdal Türkmen’in izlenmeleri de oldukça yüksek.

"BALIKLAMA DALDIM ROLE"
Erdal Türkmen, “Hayat Bilgisi”ndeki Mennan rolünün birçok oyucuya teklif edildiğini söylüyor ve ekliyor: “Fakat kısmet banaymış. Dizide sağlam bir ekibin olması güven verdi, balıklama daldım role. Oyuncu, içinde birden fazla insanı taşır. Oyuncu, oynadığı karakterle tedavi de olur. İşini iyi yapan, isterse dağ başında olsun fark edilecektir."

Haberin Devamı

Türkmen, “Mennan rolü hayatınızda neleri değiştirdi? Ve dizi bittiğinde ne hissettiniz?” sorusuna şu yanıtı veriyor: “Hayat Bilgisi, daha fazla insan tarafından tanınmamı sağladı. Çok değerli, usta oyuncularla birlikte olduğum için oyunculuğuma pozitif bir katkısı oldu. Negatif yanıysa, benzer rollerin teklif edilmesi. Bazı seyirciler de işin iç yüzünü bilmediklerinden ‘Bu adam da hep aynı rolü oynuyor’ demesi... Diziden de kendim ayrıldım. Mennan rolünü zirvede bıraktım. Boşluğa da düşmedim. Yalnız, bazı yapımcılar kendilerini çok üstün görmeye başladı. Bence bu kibir de yakında değişip bitecek.”

 "YENİDEN ÇEKİLMESİ İMKANSIZ"
Erdal Türkmen, ‘Hayat Bilgisi’nden sonra benzer roller geldiğini söylüyor: “Dünyanın her yerinde bu böyledir. Bir rolü çok iyi yapıyorsanız, benzer roller size teklif edilir. Yapımcılar riske atmak istemezler.”Oyuncu, dizinin yeniden çekilmesinin ise imkansız olduğunu dile getiriyor: “Başka bir öğrenci-eğitim konseptinde işler çekilecektir.”Türkmen, mesleki anlamda nasıl bir döneminde olduğunu şöyle anlatıyor: “Yaptığınız işe izin verilmiyor ya da engelleniyorsanız; akıl sağlığınızı korumak için felsefe yapmaya başlarsınız. Zamanımızın ve neşemizin çalındığına inanıyorum. Yine tüm özgünlüğümle yazarak, çizerek, canlandırarak, oynayarak kendi kendime alan açıyorum. Yeteneği, yaratıcılığı durduramaz hiçbir insan.”

Hayat Bilgisinin Mennanı Erdal Türkmen şimdi ne yapıyor