CaddeHayat dostlarla güzel

Hayat dostlarla güzel

29.07.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

İşleri dolayısıyla bir ayağı New York’ta bir ayağı İstanbul’da olan ‘Realty NYC’ kurucusu Emir Bahadır, pandemi sürecinde kaldığı Türkiye’de dostlarıyla bir arada olmanın mutluğunu yaşıyor.

Hayat dostlarla güzel

İşleri dolayısıyla bir ayağı New York’ta bir ayağı İstanbul’da olan ‘Realty NYC’ kurucusu Emir Bahadır, pandemi sürecinde kaldığı Türkiye’de dostlarıyla bir arada olmanın mutluğunu yaşıyor. Normalleşme süreciyle birlikte ailesiyle Güney sahillerinde tatil yapan iş insanı, önceki gün teknesinde dostlarını ağırladı. Zeynep-Metin Fadıllıoğlu, Murat Özyeğin, Yasemin Güçkan, Selin-Sinan Tara ve Ayşe Çavuşoğlu Erturan’ın da aralarında bulunduğu ekip, bol bol sohbet edip, güzel havanın tadını çıkardı. Bahadır, çektirdiği kareyi sosyal medya hesabından “Güzel anılar” notuyla paylaştı.

KEŞFETYENİ
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı

Cadde | 18.06.2025 - 11:22

Barcelona'nın 17 yaşındaki yıldızı Lamine Yamal, İspanya'nın tanınmış sosyal medya fenomeni 29 yaşındaki Fati Vázquez ile aşkı ortaya çıktı.

Yazarlar