Cadde Hazal Kaya'dan Fikret Ali paylaşımı

Hazal Kaya'dan Fikret Ali paylaşımı

23.05.2022 - 17:50 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu Ali Atay ile 2019 yılında nikah masasına oturan ve aynı sene oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan Hazal Kaya, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman oğlunun fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, bu karelere bir yenisini daha ekledi.

Hazal Kayadan Fikret Ali paylaşımı

2007 yılında henüz lise ikinci sınıftayken ilk kez 'Genco' adlı dizide rol alan Hazal Kaya, 'Aşk-ı Memnu' ve 'Adını Feriha Koydum' dizileriyle hafızalarda yer etti. Ünlüler dünyasında son yılların en çok konuşulan isimlerinden olan oyuncu, geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda bir kafeden çıkarken görüntülenmişti.

Haberin Devamı

"ŞAKA OLSUN DİYE YAZDIM"

Kaya, "Bir belgesel izliyorum. Yine dişim düştü sinirden" şeklindeki sosyal medya paylaşımıyla ilgili açıklamada bulunmuştu. Ünlü isim, konuyla ilgili; "Şaka olsun diye yazdım. Aslında şaka yapmıştım, ama çok güldüm onun ciddiye alınmasına" demişti.

Hazal Kayadan Fikret Ali paylaşımı

"HAKSIZLIĞA ÇOK SİNİRLENİRİM"

Bir çocuk annesi güzel oyuncu, basın mensuplarının "Siz ekranda ne izlerken en çok sinir eder?" sorusuna ise "Ben haksızlığa çok sinirlenirim, orada da haksızlık vardı" cevabını vermişti.

"KANKALAR" NOTUYLA PAYLAŞTI

6 Şubat 2019 tarihinde beş yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran Hazal Kaya-Ali Atay çifti, aynı yıl kasım ayında oğulları Fikret Ali'yi kucaklarına alarak, ilk kez anne-baba olma sevincini yaşamıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Kaya, sosyal medya hesabından oğlu Fikret Ali'yi paylaştı.

Haberin Devamı

Oğlunun köpeğine sarılmaya çalıştığı anı takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, paylaşımına; "Kankalar" notunu düştü.

Hazal Kayadan Fikret Ali paylaşımı

"SANA AŞIĞIM"

Öte yandan Hazal Kaya, 20 Nisan'da 46 yaşına basan Ali Atay'ın doğum gününü Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla kutlamıştı. Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan oyuncu, "İyi ki doğdun. Sana çok aşığım. Hep birlikte nice senelerimiz olsun sevgilim" notunu yazmıştı.