Cadde Hazar Ergüçlü imaj değiştirdi! İşte yeni saçları

Hazar Ergüçlü imaj değiştirdi! İşte yeni saçları

01.12.2021 - 19:03 | Son Güncellenme:

Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Saklı' dizisinde rol alan Hazar Ergüçlü, saçlarını kısacık kestirdi. Kendisinden yaşça büyük yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı ilişkiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncunun son hali, takipçilerinden tam not aldı.

Hazar Ergüçlü imaj değiştirdi İşte yeni saçları

Instagram'da 2,8 milyon takipçisi olan Hazar Ergüçlü, imaj değişikliğine gitti. Sok olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Saklı' dizisinde rol alan Hazar Ergüçlü, saçlarını kısacık kestirdi.

Haberin Devamı

Yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen güzel oyuncu, yeni imajını takipçilerinin beğenisine sundu. Ergüçlü, ön tarafı daha uzun, arkaları oldukça kısa olan saçlarını, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaştı.

Daha önce 'Kuzey Güney', 'Medcezir', 'Ahlat Ağacı', 'Alev Alev' ve 'Hakan Muhafız' gibi yapımlarda rol alan Hazar Ergüçlü'nün son hali takipçilerinden tam not aldı.

Hazar Ergüçlü imaj değiştirdi İşte yeni saçları

'SAKLI' DİZİSİNDE SAHNELERİ ÇOK KONUŞULDU
Hazar Ergüçlü, 'The Affair' dizisinden uyarlanan ve 23 Kasım'da yayınlanmaya başlayan 'Saklı'daki sahneleriyle de olay yarattı. Kıbrıs doğumlu güzel oyuncu, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı yapımda başrol oynuyor.