Cadde Hello 6 yaşında

Hello 6 yaşında

30.06.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

1944’te Barcelona’da kuruldu. 44 yıl sonra yurt dışına açıldı, İngiltere’de yayımlandı. Doğan Burda Grubu’nun girişimiyle Türkiye’ye geldi. 13 farklı ülkede yayımlanan dergi haftada 14 milyon kişiye Hello! dedirtiyor

Hello 6 yaşında

Hello! altı yılda hep ilklerin dergisi oldu. Ünlüler evlerini ilk kez Hello!’ya açtı. Özellikle bebekleri konusunda hassas olan anne-babalar ilk pozlarını Hello!’ya verdi.
Brooke Shields, Angelina Jolie, Prens Felipe, Christina Aguilera, Eva Herzigova, Geri Halliwell ve daha kimler kimler... Hello!, dünyanın merak ettiği özel düğünlerin özel fotoğraflarını da okuyucusuyla paylaştı. Üstelik, bu özel fotoğrafların yayımlanması için oldukça yüksek paralar ödüyor dergi. Bu rakamların çoğu, ünlüler adına vakıflara ve yardım kuruluşlarına bağışlanıyor. Hello! gündem yaratmayı da başardı her seferinde. Tıpkı Hülya Avşar ve Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman röportajlarında olduğu gibi. Arman, Nihat Odabaşı’na verdiği pozlarla olay yarattı; hemen hemen tüm köşe yazarlarına konu oldu.

GÜLERYÜZLÜ HABERCİLİK YAPIYORUZ
Derginin yayın direktörü Melda Narmanlı Çimen, “Uluslararası gücü ve güvenilir kimliği, Hello!’yu benzerlerinden ayıran en önemli etken. Aramızda bilgi ve haber paylaşımı yapıyoruz. Pek çok özel röportaj, düğün ve haberin küresel yayın hakkını paylaşabiliyoruz. Tuğçe Kazaz’ın bizdeki moda çekimi ertesi hafta Yunanistan Hello! kullanabiliyor, Emine Sandal prodüksiyonumuzu Sırbistan Hello!’ya verebiliyoruz. Güney sahillerimize gelen Hollywood yıldızlarının fotoğraflarını da tüm edisyonlara biz servis ediyoruz. Böylelikle editoryal içeriğindeki farklılıktan ve kaliteden asla ödün vermiyor. Pozitif ve güleryüzlü habercilik anlayışını hiç kaybetmiyor” diyor.


İLGİNÇ HELLO HİKAYELERİ
- Hello!’nun orijinal edisyonu İspanyol Hola!’yı, kurulduğundan beri aynı aile yönetiyor. Şimdiki yayıncısı Eduardo Sanchez Junco, İspanya Kralı’nın en yakın arkadaşlarından biri.
- Aile için aslolan işin ticari kısmı değil, okurun memnuniyeti. Prenses Diana öldüğünde, kamyonlarla dağıtıma çıkan 650 bin dergi toplatıldı; o gece yenisi hazırlanarak 1 milyon adet basıldı; tümü satıldı. Hello! Türkiye, aynı şeyi Vitali Hakko vefat ettiğinde yaptı. n Aile, tirajı artıran bir haberden, habere konu olan kişinin de yararlanması gerektiğine inanıyor. Angelina Jolie ve Brad Pitt’in ikizleriyle yapılan çekim için ödenen iki milyon sterlin hâlâ dillerde.
-Hello!’nun ünlülerle çok yakın ve güvene dayalı bir ilişkisi var. Prenses Diana’nın üstsüz fotoğrafını tam 1 milyon sterlin ödeyerek satın alıyor ve hemen imha ediyor. Sahibi Eduardo Sanchez Junco dışında bu fotoğrafı kimse görmüyor.


Özel sayı tam 626 sayfa!
Hello! 6’ıncı yaş sayısı, özel isimlerle yapılan röportajlar, uluslararası hakları sadece Hello!’ya ait konular ve Yaz Trendleri bölümüyle, iki hafta piyasada kalacak.