Cadde Hollywood'un ikizleri

Hollywood'un ikizleri

23.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında doğan ve İkizler burcu kabul edilen Hollywood ünlülerini sizler için derledik. İşte yönetici gezegeni Merkür olan ve hava grubunda kabul edilen burçlar kuşağının üçüncüsü İkizler burcunun dünyadaki yıldız isimleri...

Hollywoodun ikizleri

Adriana Lima

Haberin Devamı

Dünyanın en çok tanınan ve kazanan modellerinden Adriana Lima, 12 Haziran 1981, Brezilya doğumlu. İki çocuk annesi güzel, şu sıralar zamanını gizemli
sevgilisiyle geçiriyor ve sık sık meditasyon yapıyor.

Angelina Jolie

Hollywood’un şüphesiz en poüler oyuncularından Angelina Jolie, 4 Haziran 1975, Los Angeles doğumlu. Çalkantılı kariyer ve evlilik yıllarının ardından kendini çocuklarına adayan aktris, yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiriyor.

 Heidi Klum

Alman model Heidi Klum, 1 Haziran 1973 tarihinde dünyaya geldi. Defilelerden, moda yarışmalarına kadar sektörün her alanında yer alan güzel, üç kez evlendi. Modelin, dört tane de çocuğu bulunuyor.

Chris Evans

ABD’li oyuncu Chris Evans, 13 Haziran 1981, Boston doğumlu. 2001 yapımı ‘Not Another Teen Movie’deki Jake WyIer karakteriyle tanınan aktör, aslen İtalyan ve İrlanda kökenine sahip.

Haberin Devamı

 Neil Patrick Harris

Ülkemizde ‘How I Met Your Father’ dizisindeki Barney Stinson karakteriyle tanınan Neil Patrick Harris, 15 Haziran 1973’te Albuquerque’te dünyaya geldi. İki çocuk babası oyuncu, 2014’te David Burtka ile hayatını birleştirdi.

Emily Ratajkowski

İngiliz model Emily Ratajkowski, 7 Haziran 1971, Londra doğumlu. Geçtiğimiz mart ayında ilk bebeği Apollo’yu kucağına alan model, bu sıralar annelik heyecanı yaşıyor ve bu durumu sosyal medyada sık sık dile getiriyor.

Nicole Kidman

Hollywood’un yaşlanmayan kadını Nicole Kidman, 20 Haziran 1967 Honolulu doğumlu. İlk evliliğini Tom Crise ile yapan ama aradığı aşkı Keith Urban’da bulan oyuncunun, dört çocuğu bulunuyor.

Paul McCartney

The Beatles üyesi Paul McCartney, 18 Haziran 1942’de, Liverpool’da doğdu. Beş çocuk babası sanatçı, üç de evlilik yaptı.

Mark Wahlberg

Oscar ödüllü aktör Mark Wahlberg, 5 Haziran 1971, Boston doğumlu. Dört çocuk babası oyuncu, aynı zamanda müzisyenlik ve TV yapımcılığı da yapıyor.

 Natalie Portman

9 Haziran 1981, Kudüs doğumlu Natalie Portman, kariyerine 14 yaşında başladı. Harvard Üniversitesi mezunu olan oyuncu, 2012’de evlendi ve iki çocuk
annesi...