Cadde Hülya Avşar'dan Zehra paylaşımı: Anasının kızı

Hülya Avşar'dan Zehra paylaşımı: Anasının kızı

27.09.2021 - 16:53 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Masumiyet' adlı dizide rol alan Hülya Avşar'ın Kaya Çilingiroğlu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Zehra Çilingiroğlu, katıldığı golf turnuvasında ödül aldı. Avşar kızı o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Hülya Avşardan Zehra paylaşımı: Anasının kızı

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, babası Kaya Çilingiroğlu ile golf turnuvasına katıldı. Babasıyla birlikte tüm rakiplerini yenen Zehra Çilingiroğlu ödülün sahibi oldu.

Haberin Devamı

Kızıyla gurur duyan Hülya Avşar, o anları Instagram hesabından paylaştı. Geçtiğimiz hafta Ayvalık'tan İstanbul'a dönen Avşar, gönderisine; "Anasının Kızı" notunu düşmeyi de ihmal etmedi.

Geçtiğimiz günlerde Afrika örgüsü yaptırdığı saçlarıyla çok konuşulan 23 yaşındaki Çilingiroğlu'nun verdiği kilolar da dikkatlerden kaçmadı.

Hülya Avşardan Zehra paylaşımı: Anasının kızı

"KAPATIN KAMERALARI" 
Geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülenen Hülya Avşar, kendisini görüntüleyen muhabirlere; "Arkadaşlar ne zamandır sizi görmüyorum, kapatın da şu kameraları biraz dedikodu anlatın bana. Hatta bir kahve ısmarlayayım size ama dedikodu yoksa kahve de yok" diyerek, herkesi gülümsetmişti.

"SAHNELERİ ÖZLEMEDİM"  
Gazetecilerin "Sahneleri özlediniz mi?" sorusuna şaşırtan bir cevap veren Avşar, "Hayır sahneleri özlemedim. Doğru düzgün sahne mi var? Şimdikilere sahne diyemiyorum ben. Lokal desem daha doğru olur" demişti.