Cadde İbrahim Tatlıses evleniyor! 'Duyduk duymadık demeyin'

İbrahim Tatlıses evleniyor! 'Duyduk duymadık demeyin'

01.04.2024 - 15:44 | Son Güncellenme:

Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'le evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, sosyal medyada şaşırtan bir paylaşımda bulundu.

İbrahim Tatlıses evleniyor Duyduk duymadık demeyin

Özel hayatıyla da magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren 'İmparator' lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, dördüncü kez nikâh masasına oturmaya karar verdi.

Haberin Devamı

2011 yılında dünyaevine girdiği, kızı Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız'dan 2013'te boşanan 72 yaşındaki sanatçı, evlilik haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

İbrahim Tatlıses evleniyor Duyduk duymadık demeyin

"TÜM BEKARLARA SELAM OLSUN"

İbrahim Tatlıses, "Seçimi kaybettim ve evleniyorum. Duyduk duymadık demeyin tüm bekarlara selam olsun. Ben evleniyorum" mesajı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İbrahim Tatlıses evleniyor Duyduk duymadık demeyin

"TORUNLARI YAŞINDAKİ KIZLARA BAKMASINLAR"

'İbo Show'da dans performanslarıyla tanınan oryantal Didem Kınalı, İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'in tekrar evlenmek istediği yönündeki açıklamaları hatırlatılınca, "Yaşıtları torun tombalak seviyorlar ama ne fayda, onların durulacağı yok. 40'ından sonra azanı teneşir paklar derler. Ne diyeyim ben? Herkes yaşının olgunluğunu yaşamalı. Torunları yaşındaki kızlara da bakmasınlar bir zahmet. 5-10 yaş tamam diyoruz da, 40 yaş farkı nedir arkadaş, ayıp gerçekten! Ben hadi çok aşık oldum diyelim, anca kendimden 5-10 yaş büyük birisiyle birlikte olabilir. Ama bunlar ipin ucunu kaçırmış" şeklinde konuşmuştu.

Yazarlar