Cadde İki modelden dünyayı kucaklayan mesaj

İki modelden dünyayı kucaklayan mesaj

13.12.2017 - 10:09 | Son Güncellenme:

Modanisa 2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını tanıtmak üzere Dubai Modest Fashion Week’te aynı podyumu paylaşan dünyaca ünlü iki model Tülin Şahin ve Halima Aden, etkinlik sonrası Avrupa ve Ortadoğu basınına konuştu.

İki modelden dünyayı kucaklayan mesaj

Etkinlik sonrası basınla bir araya gelen iki top model, aynı noktada birleşti. Tülin Şahin ve Halima Aden, "Moda dünyası çeşitlilikte sınırsız olduğu gibi ayrımcı sınırları da yoktur" dedi.

Haberin Devamı

Tülin Şahin, "Moda dünyası Birleşmiş Milletler gibidir, girin bir defile kulisine her milletten insanı görebilirsiniz. Halima da ben de birçok din, ırk ve kültürün birlikte yaşandığı farklı ülkelerde doğup büyüdük. Ben insanları yaptıkları işlerden, giyim tarzlarından, dil ve dinlerinden dolayı sınıflandırmıyor, ayrıştırmıyorum. Dünyanın her yerinde benim için geçerli olan tek şey insanlıktır. Her ne gerekçeyle olursa olsun farklılıklara saygı duymayı ve birlikte yaşamayı bilmemiz gerekir. Bu nedenle dünyanın her yerinde ayrımcığın yok olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Somali kökenli Amerikalı model Halima Aden ise "Ben de Tülin Şahin’den farklı bakmıyorum, hiç kimseyi etiketlemiyor, yargılamıyorum. Moda dünyası tüm çeşitlilikleri kucaklayan bir sektör. Dubai’de ikimizin aynı etkinlikte birlikte podyumda olmamız bunun en basit örneği. Tülin Şahin gibi bir süper modelle aynı sahneyi paylaştığım için ayrıca onur duyuyorum" dedi.

Haberin Devamı