Cadde Müge Boz'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! 'Vina’nın kardeşi olsun istiyorum'

Müge Boz'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! 'Vina’nın kardeşi olsun istiyorum'

13.10.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Basketbolcu Caner Erdeniz ile mutlu bir evlilik sürdüren Müge Boz, geçtiğimiz gün yüzü olduğu kozmetik markasının lansmanında muhabirlerin sorularını yanıtladı. İkinci çocuk sorusuna yanıt veren oyuncunun açıklaması dikkat çekti.

Müge Bozdan ikinci çocuk açıklaması Vina’nın kardeşi olsun istiyorum

Caner Erdeniz ile 2019'da nikâh masasına oturan, aynı yıl Vina adını verdikleri kızının doğumu ile ilk kez anne olma sevinci yaşayan oyuncu Müge Boz, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir ödül töreninde gazetecilerl bir araya gelmişti.

Haberin Devamı

Tatil için yurtdışını tercih eden ünlü isim, "Yaz harika geçti. Farklı bir tatil deneyimledik. Denizden uzak, doğada bir tatil yaptık. Vina'yı da aldık, bisiklet ile gezdik hep oralarda. Termal suyun da şifasını deneyimledik, müzik festivaline de gittik" açıklamasını yapmıştı.

Müge Bozdan ikinci çocuk açıklaması Vina’nın kardeşi olsun istiyorum

 

"VİNA'YI BABASIYLA GÖRSENİZ DE EVDE GÖREV BENDE"

Müge Boz, son olarak önceki gün yüzü olduğu kozmetik markasının lansmanında gazetecilerle bir araya geldi. Kot elbisesi ve yeni saç stiliyle dikkat çeken Boz, kızı Vina’yla ilgili yöneltilen sorulara şu yanıtı verdi:

Siz Vina’yı her ne kadar babasıyla bisiklet turunda daha sıklıkla görseniz de evde görev bende. Çok yoğun tempoda geçiyor ev-iş arası koşuşturmam ama beni bu besliyor doğrusu.

Bergüzar Korel’in set yoğunluğundan sitem eden paylaşımı hatırlatılan Müge Boz, “Bazı mesleklere baktığınızda lay lay lom gözükebiliyor ama öyle değil aslında. Bergüzar’ın da söylemek istediği buydu sanırım. Bergüzar’ın birde üç çocuğu var onu hayal bile edemiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Müge Bozdan ikinci çocuk açıklaması Vina’nın kardeşi olsun istiyorum

"VİNA'NIN KARDEŞİ OLSUN İSTİYORUM"

"Siz ikinci çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna da içtenlikle cevap veren Boz, "Evet ikinci çocuk istiyorum. Vina’nın bir kardeşi olsun istiyorum ama bunun için hayırlısı ne zaman olur bilemem" yanıtını verdi.