Cadde İlayda Alişan'dan ablasına: Dünyanın en iyi küçük annesi sensin!

İlayda Alişan'dan ablasına: Dünyanın en iyi küçük annesi sensin!

24.05.2022 - 19:33 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Kırmızı Oda' adlı dizide rol alan ve şimdilerde Kanal D'nin yeni dizisi 'Seversin' ile ekranlara dönecek olan İlayda Alişan, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Daha önce 9 yaşındayken annesini kaybettiğini açıklayan Alişan, kendisini büyüttüğünü söyleyen ablasının doğum gününü yayınladığı fotoğraflarla kutladı. Güzel oyuncunun paylaşımına düştüğü not takipçilerini duygulandırdı.

İlayda Alişandan ablasına: Dünyanın en iyi küçük annesi sensin

Daha önce 'Bir Çocuk Sevdim', 'Çukur', 'Şampiyon', 'Masumiyet' ve 'Kırmızı Oda' gibi dizilerde rol alan İlayda Alişan, uzun bir süredir ekranlarda yer almamıştı. Şimdilerde Kanal D'de yayınlanacak olan 'Seversin' adlı dizide Burak Yörük ile başrolü paylaşan güzel oyuncu, izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Haberin Devamı

Oyunculuk performansıyla olduğu kadar sosyal medyadan yayınladığı karelerle de adından söz ettiren İlayda Alişan, son paylaşımıyla gündem oldu.

ANNE ACISI YÜREK BURKTU

Daha önce Hakan Gence'ye verdiği röportajında çocukluğundan bahseden Alişan, "Çocukluğuna dair ilk hatırladığın şey ne?" sorusuna; "Ben 6-7 yaşlarındayken annemin beni okula uğurlamak için uyandırdığı ve yumurta pişirdiği bir an geldi aklıma. Sık sık gözümün önüne gelir" cevabını vermişti.

"Mutlu bir çocuktum. Yarım ama mutlu bir ailede büyüdük" diyen güzel oyuncu, sözlerine; "Annemi ben 9 yaşımdayken kanserden kaybettik. Ablacığım var, bana gözü gibi bakan, annelik eden. Babam (Remzi Alişan) gazeteciydi, yıllarca gazetede çalıştı. Şefkatiyle bizi sarıp sarmaladı, sevgiyle eğitti. Sıcacık bir yuvamız vardı, hâlâ da öyle" ifadelerini kullanmıştı.

İlayda Alişandan ablasına: Dünyanın en iyi küçük annesi sensin

Haberin Devamı

ANNESİNİN KOLYELERİNİ TAKTI

Geçtiğimiz şubat ayında da kaybettiği annesini anan İlayda Alişan, annesinin kolyelerini boynuna taktığı bir fotoğrafını yayınlamış ve paylaşımına şu notu düşmüştü:

Boynumda anneciğimin bıraktığı kolyelerimle yeni yaşımı bekliyorum. Uğuruna inandığım her şey, her his yanımda olsun... En çok da bu yıl.

"SENDEN DAHA FEDAKAR BİRİNİ TANIMIYORUM"

Tüm bunların ardından İlayda Alişan, kendisine annelik ettiğini söyleyen ablası Özge Alişan'ın yeni yaşını kutladı. Yıllar önce annesi ve ablasıyla çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, gönderisinde; "İyi ki doğdun ablacığım" ifadelerini kullanarak şöyle dedi:

Annem ve babamdan beni istediğin, daha kendin küçücükken beni büyüttüğün, benimle birlikte büyüdüğün, bugünüme getirdiğin, ellerimi bir an olsun bırakmadığın için teşekkür ederim. Yeryüzünde senden daha fedakar ve kalbi çiçek bahçeleri gibi olan birini tanımıyorum. Dünyanın en iyi ablası ve en iyi küçük annesi sensin. Seni çok seviyorum. Ama Ayşe Nil’i daha çok...

Abla-kardeşin benzerliği dikkat çekerken; güzel oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

İlayda Alişandan ablasına: Dünyanın en iyi küçük annesi sensin