Cadde İlhan Şeşen kansere yakalandı!

İlhan Şeşen kansere yakalandı!

10.12.2023 - 10:12 | Son Güncellenme:

Sarılınca Sana, Ellerimde Çiçekler, Neler Oluyor Bize ve Sarı Laleler gibi dillerden düşmen şarkılarıyla müzik piyasasına imzasını atan İlhan Şeşen'den gelen kötü haber sanat camiasını ve sevenlerini üzdü. Türk müziğinin efsane sanatçılarından İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı.

İlhan Şeşen kansere yakalandı

Gelmiş geçmiş en güzel seslerden birine sahip olan İlhan Şeşen hakkında üzücü bir gelişme yaşandı. Usta müzisyenin akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA TEDAVİ ALTINA ALINDI

2. Sayfa'da yer alan habere göre, bir süredir Bodrum'da yaşayan Şeşen, hastalığın ardından İstanbul'da tedavi altına alındı. Doktorları, sanatçının tedaviye olumlu yanıt verdiğini söylüyor. Şeşen'in daha önce de kansere yakalanarak kurtulduğu konuşulanlar arasında.

İlhan Şeşen kansere yakalandı

"ÇOK BÜYÜK FARK VAR"

İlhan Şeşen, geçtiğimiz senelerde TRT 2 ekranlarında yayınlanan Film Gibi Hayatlar programına konuk olmuştu.
Yeni dönemde yapılan şarkılar ve müzik sektörüyle ilgili de konuşan İlhan Şeşen "Çok takip etmiyorum. Sosyal medya nedeniyle o kadar çok yayılıyor ki kulağımıza geliyor. Birinin ismini duyuyorum, bakıyorum. Sevmekle eleştirmek arasında çok büyük fark var" demişti.

İlhan Şeşen kansere yakalandı

"ÇOĞUNU DİNLEMİYORUM"

Haberin Devamı

"Şimdi bir şey sevmemek o şeyin kötü olduğunu iddia etmek değildir" diyen Şeşen şöyle devam etmişti; "Bu çocuklar müzikle uğraşıyorlar. Daha faydalı ne yapsınlar? Onun için şarkısını ben sevmişim, sevmemişim… Şimdi çok yüzeysel şeyler yazılıyor. Onlar da iki üç ayda unutuluyor, gidiyor. Hiçbir zaman literatüre girmiyor o şarkılar. Çok ender oluyor. Çoğunu sevmiyorum. Çoğunu dinlemiyorum."

"RAP DENİLEN MÜZİKLE İLGİLENMİYORUM"

"Hele şimdi rap denilen müzikle hiç ilgilenmiyorum" diyen sanatçı, "Çünkü sözlerini anlamıyorum ki. Hiçbir şey anlamıyorum" demişti.

İlhan Şeşen kansere yakalandı