Cadde İlk bölüm heyecanı

İlk bölüm heyecanı

17.01.2019 - 09:31 | Son Güncellenme:

TRT’nin yeni polisiye dizisi 'Halka' önceki akşam yayınlanan ilk bölümüyle ekrana geldi.

İlk bölüm heyecanı

Yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün üstlendiği; kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Hande Erçel, Serkan Çaloğlu, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı gibi isimleri barındıran dizi, beğeni topladı. 'Halka' ekibi ilk bölümü Maçka'daki Swissotel The Bosphorus’ta İstanbul’da hep birlikte izledi. Geçtiğimiz günlerde annesi Aylin Erçel’i kanserden kaybeden Hande Erçel, geceye katılmadı. Ekip arkadaşları genç oyuncu için başsağlığı mesajında bulunup, "Hande genç yaşta bu acıyla yüzleşmek zorunda kaldı. Kendisine başsağlığı diliyoruz. Allah sabır versin. Onsuz bu akşam eksiğiz" dedi.

Haberin Devamı

Duygular paylaşıldı
Gösterim öncesi dizi ekibi kameraların karşısına geçerek duygularını gazetecilerle paylaştı. Dizide, Cemal Sandıkçı isimli üst düzey bir polisi canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan, “Hepimizin çok sevdiği iyi bir senaryo ile işe giriyoruz. Severek çalışıyoruz. Gayet titiz bir çalışma gerçekleşti. Halka şebekesini ortaya çıkarmak için ant içmiş, işinden başka meselesi olmayan, işiyle yatıp, işiyle kalkan bir adamı canlandırıyorum. Amacımız seyircinin iyi bir vakit geçirmesi. Ortaya nitelikli bir iş çıkarmak" diye konuştu.

'Kaliteyi tutturmak kolay değil'
Hümeyra Karabulut karakterini canlandıran Nazan Kesal, “Güzel bir iş içindeyiz. Umarım seyircinin de seveceği bir iş olur. Televizyonda belli bir kaliteyi tutturmak kolay değildir. Biz gerek yapım, gerek yönetmen, gerekse senaryosu ve oyuncu ekibiyle bence o kaliteyi zorluyoruz” şeklinde konuştu. İdealist bir polis memurunu canlandıran Hazal Subaşı “Senaryoyu okurken hiç sıkılmadan okuduk. İzleyenlerinde sıkılmayacağını umuyorum" dedi.

Haberin Devamı

'Gece denize düştüm'
Kaan Karabulut karakterini oynayan Kaan Yıldırım, “Çok sevdiğimiz bir senaryonun içindeyiz. Severek çalışıyoruz. Kaan karakterini canlandırıyorum" dedi. Yıldırım, aksiyon sahnelerini fazla olduğu dizide yaşadığı bir anı gazetecilerle paylaştı. Yıldırım, “Gece saat 03.00 civarı denize düştüm. Normalde düşmemem gerekiyordu” diyerek herkesi güldürdü. Cihangir Tepeli karakterine hayat veren Serkan Çayoğlu ise “Hikayesi çok güzel, çekici bir dizi. Seyirci şimdiden çayını demlesin sonradan pek vakti olmayacak” diye konuştu. Gecede Kaan Yıldırım’a eşi Ezgi Eyüpoğlu eşlik ederken Serkan Çayoğlu’na ise sevgilisi Özge Gürel destek verdi. EMRAH AKÇAAY

Yazarlar