Cadde 'İlk maçımda 14 gol yedim! Zaten son maçım oldu'

'İlk maçımda 14 gol yedim! Zaten son maçım oldu'

20.12.2023 - 11:39 | Son Güncellenme:

Beşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam'la evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söylemişti. 2020-2022 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisiyle ünlenen Tarık Emir, siyah-beyazlı takımın altyapısında geçirdiği günlerden bahsetti.

İlk maçımda 14 gol yedim Zaten son maçım oldu

Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam ile 1993-1999 yılları arasındaki evliliğinden Tarık Emir adında bir oğlu olan Metin Tekin, geçtiğimiz ay YouTube kanalında Onur Tuğrul’un sorularını yanıtlamıştı.

Haberin Devamı

"ALTI HANIMEFENDİ FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ"

59 yaşındaki eski milli futbolcu, "Sadakatsiz dizisinde oynadığı dönem Bodrum’a gittik. Altı hanımefendi Taro ile fotoğraf çekildi, ben lobide köşede oturdum" ifadelerini kullanmıştı.

İlk maçımda 14 gol yedim Zaten son maçım oldu

"SADAKATSİZ SELÇUK'UN BABASI OLDUK"

Oğluyla gurur duyduğunu vurgulayan Metin Tekin, "Fenerbahçe’de yürüyordum, trafik sıkışıktı. Biri arabanın içinden ‘Beşiktaşlı kaptan merhaba’ diye bağırdı. Arka koltukta oturan çocuğu, ‘Baba bu kim?’ dedi. Babası 'Sadakatsiz Selçuk’un babası' cevabını verdi. Bizim Beşiktaş, spor yorumculuğu, Milli Takım kariyeri hepsi gitti. Sadakatsiz Selçuk’un babası olduk ama büyük bir keyif. Bana göre dünyanın en yakışıklı, en iyi oyuncusu şeklinde bakmıyorum. Sadece ona sevgiyle bakabiliyorum" şeklinde konuşmuştu.

İlk maçımda 14 gol yedim Zaten son maçım oldu

Haberin Devamı

"BİR EVLADIN SAHİP OLABİLECEĞİ EN İYİ BABAYA SAHİBİM"

Yeni sezonda 'Yalı Çapkını' dizisinde rol alan Taro, önceki gün The Ritz-Carlton'da düzenlenen ödül törenine katıldı.

Ben çok aileci bir adamım. Babamla hayata dair çok şey paylaşıyorum. Futbol ve oyunculuk hakkında çok konuşmuyoruz. Şunu söyleyebilirim bir evladın sahip olabileceği en iyi babaya sahibim.

İlk maçımda 14 gol yedim Zaten son maçım oldu

"BENİ KALECİ YAPMIŞLARDI"

Spor olsun diye çocukken Beşiktaş altyapısına yazıldığını belirten 26 yaşındaki oyuncu, "Beni kaleci yapmışlardı. İlk maçımda 14 gol yedim. Zaten son maçım oldu" sözleriyle herkesi güldürdü.

İlk maçımda 14 gol yedim Zaten son maçım oldu