Cadde Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım!

Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım!

05.12.2023 - 08:07 | Son Güncellenme:

49'uncu Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 3 Aralık gecesi düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geçtiğimiz seneki törende oğlu Tarık Emir Tekin ile birlikte ödül alan Şevval Sam, bu sene de ödül vermek için geceye katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sam, oğlundan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Şevval Sam: Taroyu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım

Yetenekleri, başarıları ve güçleri ile tanıdığımız Türkiye’nin sevilen sanatçıları, 3 Aralık'ta düzenlenen 49'uncu Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüllerine kavuştu. Hürriyet Gazetesi ve Pantene iş birliğiyle düzenlenen tören öncesi Kırmızı Halı’da ünlü isimler, şıklıklarıyla kırmızı halıda boy gösterdi.

Haberin Devamı

Özge Yağız, Sıla Türkoğlu, Simay Barlas, Caner Topçu, Kıvanç Tatlıtuğ, Edis, Çağlar Çorumlu, Salih Bademci, İrem Derici, Danilo Zanna, Ecem Erkek, Berfu & Eser Yenenler, Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Öznur Serçeler, Aslı Bekiroğlu, Mehmet Yalçınkaya, Melis Sezen, Özge Özacar, Semicenk, Nebahat Çehre, Özge Özder, Şevval Şahin, Yağmur Tanrısevsin, Mina Ceran, Tülin Şahin, Atiye, Hakan Altun, Madrigal, Yasemin Yürük, Perihan Savaş, Somer Sivrioğlu gibi pek çok ünlü isim Kırmızı Halı’da güçlerini gösterdi.

Şevval Sam: Taroyu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım

"TARO'NUN ÖNÜ AÇIK"

Geceye katılan ünlü isimlerden Şevval Sam, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Oyunculuğun hayat tecrübesi ile paralel ilerlediğini ve oyunculuk yaparken çok şey öğrendiğini anlatan Sam, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Bir sene ödül almaya bir sene vermeye inşallah. Bu gün ödül vermek için buradayım. Geçen aynı organizasyonda oğlum Taro (Tarık Emir Tekin) ile ikimiz birden ödül almıştık. Harika deneyimdi. Taro’nun önü açık, onu daha çok ödüller bekliyor diye düşünüyorum. Buna şahit olmak şansına sahip olursam, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım.

Şevval Sam: Taroyu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım

"Oyunculuk sadece teknik bir şey değil bence; tecrübe ile de ilerleyen, hayat tecrübesi ile de paralel giden bir süreç. Ben kendi adıma çok şey öğrendim bu işi yaparken hayata dair. Oğlumun çok yetenekli olduğunu biliyorum, günden güne kendini geliştirmesini görmek beni mutlu ediyor. Sanatçı ruhlu bir çocuk olduğu için sanatın her dalına ilgi duyuyor, fotoğrafta da başarılı olduğunu düşünüyorum. Belki gelecekte bir yönetmenlik deneyimi de olabilir."

Şevval Sam: Taroyu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz sene 4 Aralık'ta gerçekleştirilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ilk kez bir erkek oyuncuya yıldızı parlayan ödülü verilmiş ve bu isim, Şevval Sam ile Metin Tekin'in oğulları Tarık (Taro) Emir Tekin olmuştu. Kendisi de müzik dalında ödül alan Şevval Sam, oğlunu sahnede izlerken o anları kayda almayı ihmal etmemiş ve gözyaşlarına da hakim olamamıştı. O anlar, sosyal medyanın gündemine oturmuştu.