Cadde İlker Kaleli kimdir, kaç yaşında? Sıla ve İlker Kaleli sevgili mi?

İlker Kaleli kimdir, kaç yaşında? Sıla ve İlker Kaleli sevgili mi?

07.04.2021 - 11:08 | Son Güncellenme:

İlker Kaleli'nin yaşamı araştırılan konular arasında bulunuyor. Ünlü şarkıcı Sıla ve oyuncu İlker Kaleli'nin aşk yaşadığı ile ilgili iddialar magazin gündemine geldi. Peki Sıla ve İlker Kaleli sevgili mi? İlker Kaleli kimdir, kaç yaşında?

İlker Kaleli kimdir, kaç yaşında Sıla ve İlker Kaleli sevgili mi

İlker Kaleli kimdir? sorusunun cevabı merak ediliyor. Sıla geçtiğimiz aylarda Hazar Amani ile evliliğini bitmişti. Oyuncu İlker Kaleli ve Sıla'nın aşk yaşadığı ile ilgili iddialar konuşuluyor. Peki Sıla ve İlker Kaleli sevgili mi? İlker Kaleli kaç yaşında?

Haberin Devamı

SILA VE İLKER KALELİ SEVGİLİ Mİ?

Posta'dan Suna Akyıldız'ın haberine göre; geçtiğimiz aylar kısa süre oyuncu Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşayan İlker Kaleli ile Sıla, yeni bir aşka yelken açtı.

Bir aydır birlikte olan çiftin oldukça mutlu olduğu söyleniyor. Magazin gündemine bomba gibi düşen ilişki hakkında taraflardan henüz bir açıklama gelmedi.

İLKER KALELİ KİMDİR?

İlker Kaleli, 11 Mayıs 1984 tarihinde doğdu. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) oyunculuk okulunda oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitim gördüğü süreçte ayrıca Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda oyunculuk dersleri almıştır.

Sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynadı. 2014 yılında Silsile adlı filmde yer aldı. 2015 yılından 2017 yılına kadar Poyraz Karayel dizisinde Poyraz Karayel karakterini canlandırdı. 2020 yılında Öğretmen dizisinin başrolü Akif karakterini canlandırdı.
Kaleli, iyi derece İngilizce bilmektedir.