Cadde 'İnanın kızlarımı bile göremiyorum!'

'İnanın kızlarımı bile göremiyorum!'

03.12.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Yapımcı, televizyon kanalı ve futbol kulübü sahibi Acun Ilıcalı, Üsküdar'da down sendromlu gençlerle bir araya geldi. İşlerinden dolayı çok sık yurt dışı seyahati yapan ünlü isim, yoğun temposundan bahsetti. Ilıcalı'nın; Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile biten evliliklerinden Banu, Leyla, Yasemin ve Melisa adından dört kızı bulunuyor.

İnanın kızlarımı bile göremiyorum

Acun Ilıcalı, Üsküdar Belediyesi bünyesinde olan ve down sendromlu gençlerin işlettiği Tebessüm Kahvesi'ni, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in de katılımıyla ziyaret etti.

Haberin Devamı

Dünya Engelliler Haftası sebebiyle down sendromlu gençleri ziyaret eden ünlü televizyoncu, kendisini karşılayan gençlerle kahve içerek sohbet etti.

İnanın kızlarımı bile göremiyorum

"İNSAN ONLARA BAKINCA MASUMİYETİ GÖRÜYOR"

İşlerinden dolayı çok yoğun olduğunu vurgulayan Ilıcalı, "Arkadaşlar inanın kendi kızlarımı bile göremiyorum ama böyle bir davet gelince hiç düşünmeden geldim. İnsan onlara bakınca mutlu oluyor, masumiyeti görüyor. Güzel bir dünya hayal ediyorsunuz, inşallah dünyada bu masumiyetin yansımalarını görürüz" dedi.

İnanın kızlarımı bile göremiyorum

"SURVİVOR'I KİM KAZANDI BİLİYORLAR"

Sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan Survivor'ın aynı zamanda yapımcısı olan Acun Ilıcalı, gençlerin her şeye hakim olduğunu belirterek, "Survivor yarışmasını kim kazandı, kim kaybetti hepsini biliyorlar" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ÖZEL MİSAFİRİM OLACAKLAR"

Gençlerin kendisinden istekleri olduğunu dile getiren ünlü isim, "Yılbaşı çekimleri için hepsini davet ettim, özel misafirlerim olacaklar. Ayrıca maça gitmek istediler, hepsi farklı takımlar tuttuğu için ayrı ayrı statlara gideceğiz" açıklamasını yaptı.

İnanın kızlarımı bile göremiyorum

"TAHMİN EDEMEYECEĞİM BİR PROJE"

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hakkında övgü dolu sözler sarf eden Ilıcalı, "Sayın başkanımız benim tahmin edemeyeceğim bir proje yapmış, düşünürsün falan ama hayata geçirmek çok zor. O yüzden sayın başkanımızı ve emeği geçenleri tebrik ederim" şeklinde konuştu.

İnanın kızlarımı bile göremiyorum