Cadde ‘İnsanı ve duyguları anlatacağız’

‘İnsanı ve duyguları anlatacağız’

12.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’de ekrana gelecek ‘Senden Önce’ dizisinde Derman karakterini canlandıracak olan Altan Erkekli “İnsanı ve duyguları anlatmaya çalışacağız” dedi.

‘İnsanı ve duyguları anlatacağız’

Altan Erkekli, yarından itibaren her salı Kanal D’de ekrana gelecek ‘Senden Önce’ dizisinde yer alacak. Canlandıracağı Derman’ı ‘filozof’ olarak nitelendiren sanatçı, “Sevgiyle ve güzellikle hayatın değişebileceğini, emeğin çok yüce bir değer olduğunu, emekle dünyadaki her mutsuzluğun mutluluğa dönüşebileceğini bilen ve savunan bir karakter. Derman, manavından en güzelini, en taze olanını satmaya çalışan dürüst, bir o kadar da filozof bir kişilik” şeklinde konuştu. 

Haberin Devamı

“Dürüstlüğün, aşkın ve sevdanın peşinden gitmek isteyenler bu dizi ile yol almaya, yelkenlerini şişirmeye başlasınlar” diyerek, ‘Senden Önce’yi dile getiren Erkekli, “Dizide insanı ve duyguları anlatmaya çalışacağız. Bu duyguların dizideki karakterlerle nasıl çatışacağını ve seyirciye nasıl yansıyacağını göreceğiz. Ama şimdiden gördüğümüz ve oyuncu performansları ile de ortaya çıkan bir şey var ki o da seyircinin merakla izleyeceği ve her hafta heyecanla bekleyeceği bir dizi olacak” ifadelerini kullandı.