Cadde İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir dünyaevine girdi

İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir dünyaevine girdi

24.10.2022 - 12:21 | Son Güncellenme:

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan oyuncu İpek Filiz Yazıcı (20) ve müzisyen Ufuk Beydemir, geçtiğimiz aylarda evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Hayatlarını birleştirme kararı alan ve hazırlıklara başlayan ünlü çiftten güzel haber geldi. Roma'da sürpriz bir şekilde evlenen Yazıcı ile Beydemir (30), düğün pozlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir dünyaevine girdi

'Aşk101' dizisinde 'Işık' karakteriyle şöhreti yakalayan oyuncu İpek Filiz Yazıcı'nın 2020'de 'Ay Tenli Kadın' şarkısı ile tanınan Ufuk Beydemir ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Mutlu bir birliktelikleri olan ikili, geçtiğimiz aylarda evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Sevgilisi Beydemir'in evlilik teklifine 'evet' yanıtını veren İpek Filiz Yazıcı, müjdeli haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Haberin Devamı

"MUTLULUĞUMUZU PAYLAŞMANIN ZAMANI GELDİ"

Ünlü oyuncu paylaştığı karelerine, "Mutluluğumuzu artık sizinle paylaşmanın zamanı geldi" notunu düşmüştü. Nurgül Yeşilçay ve Mabel Matiz gibi isimler de çifti sosyal medya üzerinden tebrik etmişti.

İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir dünyaevine girdi

ROMA'DA SÜRPRİZ NİKÂH

Düğün hazırlıklarını tamamlayan Yazıcı ile Beydemir'den güzel haber geldi. İtalya'da dünya evine giren çift, gelinlik ve damatlık ile ilk pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

Roma'da Kolezyum'un önünde poz veren ünlü çift, siyah beyaz olarak fotoğraflarını hayranlarıyla paylaştı. Yazıcı, nikâh töreninde; straplez kesim düşük kol bir gelinlik tercih etti. Beydemir ise simsiyah bir takım elbise giydi. Yeni evli çift, paylaşımlarına "XXII.X.MMXXII" (22 Ekim 2022) notunu düştü.

Haberin Devamı

İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir'in nikâh pozlarına binlerce beğeni geldi ve "Birlikte çok güzelsiniz", "Canım benimm, su gibisin yine", "Çok mutlu olun" gibi yorumlar yapıldı.

İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir dünyaevine girdi

"ERKEN EVLENİLMELİ, BERABER BÜYÜMELİ"

Öte yandan 20 yaşındaki İpek Filiz Yazıcı, geçtiğimiz aylarda Google’da hakkında en çok sorulan soruları yanıtlamıştı. Güzel oyuncu, “Küçüklüğümden beri evli, mutlu ve çocuklu olmayı isteyen biriydim. Evcilik çok oynardım. 30 yaşına kadar gitmemeli, daha erken evlenilmeli. Beraber büyümeli” diye konuşmuştu.