Cadde İrem Derici: Mesaj kutumu size bir açsam, neler yaptım neler!

İrem Derici: Mesaj kutumu size bir açsam, neler yaptım neler!

28.01.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli ile birlikte çıkartacakları şarkıları için objektif karşısına geçti. Gazetecilerle konuşarak yeni projelerinden bahseden üçlüden İrem Derici, aşk hayatıyla ilgili yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

İrem Derici: Mesaj kutumu size bir açsam, neler yaptım neler

Sinan Akçıl, İrem Derici ve Mustafa Ceceli, önceki gün Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki Lunapark'da yeni çıkartacakları, 'Efkar Gecesi' adlı şarkılarının klip çekimi için kamera karşısında geçti. Basın mensuplarıyla konuşarak klipten bahseden üçlü, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Piyanist 3'ün çıkış şarkısı için beraberiz. Efkar Gecesi şarkısı için çok mutluyuz. İrem'den çıktı bu fikir. Lunapark'a geldik. İlk kez üçlü olarak hareketli bir müzik yaptık. Kapalı bir Lunapark görüyoruz ve ışıkları açıyoruz. En son da yakalanıyoruz ve kaçıyoruz.

İrem Derici: Mesaj kutumu size bir açsam, neler yaptım neler

"NELER YAPTIM NELER!"

İrem Derici, sürekli yaptığı aşk açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. 35 yaşındaki şarkıcı, "Aşk hayatı diyince bana niye geliyorsunuz? Gariban bir kızcağızım ben" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

Ben sürekli 'çok yalnızım' dedim ama neler yaptım neler! Ben Sinan gibi hızlı değilim ama. Mesaj kutumu size bir açayım var ya...

İrem Derici: Mesaj kutumu size bir açsam, neler yaptım neler

"SERSERİ GİBİ GELDİ ONLARA"

"Şu hayatta şu an Ceceli'm Akçıl'ım ile devam ediyorum" diyen Derici, "Benim ilişkilerim Mustafa ve Sinan'ın onayından geçmek zorunda. Onların sofrasına oturtamayacağım bir insan ile asla beraber olmayacağım. Bir tane aday da getirdim ama onu istemediler. SGK'sı olsun istediler. Serseri gibi geldi onlara" diyerek kahkaha attı.

İrem Derici: Mesaj kutumu size bir açsam, neler yaptım neler

MERVE BOLUĞUR'A DESTEK

İrem Derici, yine gündeme dair; "Şarkıcılar dizilere, oyuncular da şarkılara yorum yapıyor. Siz bu duruma neler söylemek istersiniz?" sorusuna da, "Merve o kadar zeki bir kadın ki, kimse Merve'nin zekasını azımsamaya kalkmasın. Kadın eğleniyor, rahat bırakın eğlensin. Fazıl Bey de yazabilir. Sanat sanat için midir? Sanat halk için midir?" diyerek, Boluğur'a destek verdi.

Haberin Devamı

İrem Derici: Mesaj kutumu size bir açsam, neler yaptım neler

"BİRİ SURATIMA TÜKÜRSE YARABBİ ŞÜKÜR DERİM"

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Etiler'de objektiflere takılan Derici, Demet Akalın'ın posterini görüp; "Bir cumartesi işim olmasa da Demo'yu izlemeye gelsem ben de. Biz hiç tartışmadık be, ben hatırlamıyorum. Biz sürekli sevişiriz. Durduk yere bir şey çıkarmayın. Benle kimse bir şey yaşayamaz. Birisi suratıma tükürse 'Yarabbi şükür' derim. Hayat çok kısa çünkü" diyerek gülmüştü.