Cadde İrem Sak, İstanbul'a döndü! Furkan Korkmaz'ın Çeşme keyfi

İrem Sak, İstanbul'a döndü! Furkan Korkmaz'ın Çeşme keyfi

11.06.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

NBA’de Philadelphia 76ers’ta forma giyen milli basketbolcu Furkan Korkmaz, kendisinden 11 yaş büyük sevgilisi İrem Sak ile tatil sezonunu İzmir Çeşme'de açmıştı. Ünlü oyuncuyu havalimanına uğurladıktan sonra tatiline kaldığı yerden devam eden 24 yaşındaki sporcu, aynı beach'te objektiflere takıldı.

İrem Sak, İstanbula döndü Furkan Korkmazın Çeşme keyfi

Geçtiğimiz aylarda özel hayatı hakkında açıklama yapan İrem Sak (35), 11 yaş küçük basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşadığını ilk kez itiraf etmişti. Oyuncu, "Hayatınızda biri var mı?" sorusunu "Evet, hayatımda biri var. En son duyduğunuz şey doğruydu" şeklinde cevaplamıştı.

Haberin Devamı

"SİZ DE İNANDINIZ"

Daha önce Furkan Korkmaz'la görüntülenen Sak, o dönem bu ilişkiyi yalanladığının hatırlatılması üzerine, "Siz de inandınız mı?" şeklinde karşılık vermişti. İkili, Eylül 2021'de Yeniköy'de bulunan bir kebapçı girişinde objektiflere yakalanmıştı. Bir anda basın mensuplarını karşısında gören İrem Sak, ne yapacağını şaşırmış, "Aman, siz nereden çıktınız?" demişti.

İrem Sak, İstanbula döndü Furkan Korkmazın Çeşme keyfi

Sevgilisinin arkasından koşar adım mekana giren Furkan Korkmaz, soruları yanıtsız bırakmıştı. Oyuncunun menajeri ise hemen basın mensuplarını arayarak, "Onlar sadece iki yakın arkadaş. Aralarında 11 yaş var" sözleriyle, aşkı yalanlamıştı.

ÇEŞME'DE AŞK TATİLİ

İrem Sak, basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz ile geçtiğimiz günlerde Dalyan The Beach Of Momo'da görüntülendi. NBA’de Philadelphia 76ers’da forma giyen basketbolcu ile oyuncu, kendileri için ayrılan localarına geçerek oturdu. Baş başa ilk yaz tatilleri için Çeşme'yi tercih eden çift, gün boyu oturarak sohbet etti.

İrem Sak, İstanbula döndü Furkan Korkmazın Çeşme keyfi

Haberin Devamı

Sürekli sağa sola bakan ünlü çiftin, tereddütlü halleri dikkat çekti. Bir ara çantasından fotoğraf makinasını çıkaran Sak, sevgilisi Korkmaz’ın fotoğraflarını çekti. Korkmaz’ın özel aracı ile evlerinin yolunu turan iki sevgiliden, önce araçtan inen Korkmaz oldu. Korkmaz, etrafa baktıktan sonra bahçe kapısının şifresini açtı. Ardından oyuncu, hızlı adımlarla içeri girdi.

SEVGİLİSİNİ İSTANBUL'A GÖNDERDİ

Furkan Korkmaz, önceki gün ise arkadaşları ile beraber Dalyan The Beach Of Momo'da görüntülendi. Sevgilisi İrem Sak’ı havalimanına uğurlayan basketbolcu, daha sonra beach'e girdi.

İrem Sak, İstanbula döndü Furkan Korkmazın Çeşme keyfi

DENİZ SONRASI LOCADA SOHBET

Uzun süre tek başına oturan Korkmaz, ilerleyen saatlerde denize girerek serinledi. Locasına geçen 24 yaşındaki başarılı sporcuya, ilerleyen saatlerde arkadaşları eşlik etti.

İrem Sak, İstanbula döndü Furkan Korkmazın Çeşme keyfi