Cadde 'İşimi aşkla yapıyorum'

'İşimi aşkla yapıyorum'

08.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Kara Sevda’nın finalinden sonra ara vermeden ‘Rüya’ dizisine başlayan Hazal Filiz Küçükköse: “Seçimlerim doğru tercihler yaptığımı gösteriyor. İşimi aşkla yapıyorum”

İşimi aşkla yapıyorum

Oyunculuktaki yeteneğiyle adından söz ettiren Hazal Filiz Küçükköse, canlandırdığı her rolle çıtayı yükseltiyor. “Biraz sportmen, aşçı ve dansçı” sözleriyle kendinden bahseden Küçükköse’yle yeni projesini ve eşi Tuan Tunalı’ya olan aşkını konuştuk.

Haberin Devamı

- ‘Kara Sevda’ bitti, ara vermeden ‘Rüya’ dizisinin çekimlerine başladınız. Bir süre dinlenmeye ihtiyaç duymadınız mı?

Bunu işin heyecanına bağlıyorum; yeni karakter, yeni bir dünya... Keşfedilecek, merak edilecek o kadar çok şey vardı ki... Sanırım bütün bunların heyecanı yorgunluğumdan daha

fazlaydı, ihtiyaç hissetmedim. Sınırlarımı zorlamayı seviyorum. Yaptıklarımı ve yapabileceklerimi düşünmek bana güç veriyor.

- Dram projelerini kendinize daha yakın mı görüyorsunuz?

Kendi içimde böyle bir seçim yapmadım ama şimdiye kadar edindiğim tecrübeler hep dram projeleri üzerineydi. İşimi çok sevdiğimi ve aşkla yaptığımı düşünürsek, seçimlerim doğru ter-

cihler yaptığımı gösteri-yor. Bu durumda evet, dram oynamayı seviyorum ancak her karakteri deneyimlemek isterim.

Haberin Devamı

- Ağlamakta zorlandığınız oluyor mu?

Duruma göre değişiyor. İnandığım ve tatmin olduğum bir yerdeyse sahne, kendi içinde zaten oraya taşıyor beni... Ekstra bir çabaya girmiyorum.

- Duygusal biri misiniz peki?

Olması gerektiği kadar duygusalım.

- Kimya bölümünü bırakıp, oyunculuğa geçtiniz. Oyunculukta tutunamasaydınız ne yapacaktınız?

Bu açıdan değerlendirmedim hiçbir zaman durumu. Beni mutlu edecek, ömrümün sonuna kadar “Neden?”
diye sorgulatmayacak olanın peşindeydim. Bu açıdan bakarsanız tutunup tutunamayacağımı değil de, ‘Bundan başka beni ne mutlu edebilir?’ diye düşünebilirim.

- Eşiniz Tuan Tunalı her konuda sizi destekliyor mu?

İşimi aşkla yapıyorum

Eşim hayatımdaki en büyük destekçim ve motivasyonum. Birbirimizi çok iyi tanımamız her şeyi kolaylaştırıyor. Bazen bakışlarla anlaşmak bile yetiyor. Aynı mesleği yapmamızın avantajlarından bahsedersem uzun bir liste çıkar ama ‘İyi ki’ diyorum. Hayatıma çok şey kattı.

‘Spor yapmak meditasyon gibi’

- Başrol oynamak nasıl bir sorumluluk getiriyor?

Bir işi kabul ederken, karakteri üstlenirken, büyük bir sorumluluk alıyorsunuz zaten. Bana verilen bu sorumluluğu, en iyisi şekilde yapmanın peşindeyim.

- Ekranda gördüğümüzün dışında Hazal nasıl biridir?

Biraz sportmen, biraz aşçı ve dansçı diyebilirim. Spor olmazsa olmazım. Evimde bir odayı spor odasına dönüştürdüm, dilediğim kadar spor yapabiliyorum ve dans edebiliyorum. Meditasyon oluyor benim için, sıfırlanıyorum diyebilirim. Sağlıklı yemekler yapmayı severim, kendi tariflerimi çıkarırım.

Haberin Devamı

‘Güzel tecrübeler edindim’

İşimi aşkla yapıyorum

- ‘Kara Sevda’da Zeynep ve Emir için mutlu son olmadı. ‘Rüya’da Elif mutluluğu yakalayacak mı sizce?

Televizyon dizileri için en merak edilen ama en bilinmez sorudur bu sanırım. Zamanla Elif ve Bulut ne yaşayacak bilmiyorum ama adaletli bir son olur umarım.

- Kaan Urgancıoğlu ile de güzel bir uyum yakalamıştınız. Tekrar aynı projede rol almak ister misiniz?

Böyle bir durum söz konusu olursa, aynı zamanda senaryo, şartlar da uygunsa neden olmasın. Kaan’la partner olmak benim için çok keyifliydi. Güzel ve önemli tecrübeler edindim iki yıl boyunca, bunda onun da katkısı büyüktür.

Yazarlar