Cadde iSTANBUL’DA ŞENLiK HAVASI

iSTANBUL’DA ŞENLiK HAVASI

16.04.2011 - 19:26 | Son Güncellenme:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlenecek birbirinden renkli ve eğlenceli aktiviteler sınırları zorluyor. Şehrin dört bir yanında düzenlenen balolar, konsept partiler, kaçamak fırsatları 23 Nisan’ı şenliğe dönüştürecek nitelikte

iSTANBUL’DA ŞENLiK HAVASI


GÜN BOYU ETKiNLiKNezih mağazalarında da bayram telaşı var. 23 Nisan günü saat 14.00’te çocukların çok sevdiği yazar Fatih Erdoğan, popüler kitaplarından ‘Sihirli Kalem’ için, mağazanın Kadıköy şubesinde imza günü düzenleyecek. Aynı gün, öykü kitaplarıyla tanınan Gülsüm Cengiz de Nezih Şaşkınbakkal’da miniklerle buluşacak. Puzzle yarışması, oyun hamurları atölyesi, lösemi hastası çocuklar için yapılacak ‘Çocuklardan Çocuklara’ etkinliği, yüz boyama, palyaçolar
tüm Nezih mağazalarında çocukları bekliyor.

MÜZEDE EĞLENCE VAR!Rahmi M. Koç Müzesi bu yıl 23 Nisan’ı Borusan Çocuk Korosu ve Finlandiya Palmgren Konservatuarı Çocuk Korosu’nun gösterileriyle karşılıyor. Atlıkarıncaya binme, Fenerbahçe Vapuru’nun kaptan köşkünü ziyaret etme ve Çocuk Küresi’nde belgesel gösterimi de programın bir parçası.

MiNiKLERE ÖZEL BALO Swissotel The Bosphorus, Fuji Balo Salonu’nda ‘Çocuk Karnavalı’ düzenleyecek. Bayram günü
12.00-17.00 saatleri arasında yapılacak karnaval, brunchla başlayacak. Ardından çocukları sürprizler bekliyor. Oyuncaklar, şarkıcılar ve hediyeler...

BURGER arası şart İki eğlence arasında yenecek miniburgerler, küçükler kadar büyükleri de sevindirir. Hen Coops’un 23 Nisan için hazırladığı sürpriz, hem avantajlı fiyatla, hem de hediyesiyle birlikte sunuluyor. Kampanyaya göre Çocuk Bayramı’nda Hen Coops şubelerine gelen çocuklar; dört miniburger, patates ve koladan oluşan mönüyü 18 TL yerine 8.90 TL’lik özel fiyatla tadabilecekler. Yanında bir de ‘brownie’ hediyesi var.

KÜÇÜK ÇiKOLATA ŞEFLERi 7-14 yaş arası çocuklar için düzenlenecek Çikolata Yapımı Kursu, Mövenpick Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek. Pastane şefi Veli Gezgin’in 11.00-13.00 saatleri arasında miniklere ders vereceği kursa katılım bedeli 95 TL. Tel: 0 212 319 29 99

PARiS’E GiTMEK HAYAL DEĞiLNestle Nesquik’in hazırladığı kampanya kapsamında, 20 Mayıs’a kadar Migros Club kartla alınacak Nesquik ürünleri, beş çocuğu ebeveynleriyle birlikte EuroDisney Paris’e götürüyor.
Her 5 TL’lik alışverişiniz için bir çekiliş hakkı kazanacağınız kampanyada, üç gece dört günlük seyahat şansı elde edebilirsiniz.

HEDiYE Mi ARIYORSUNUZ? Çikolata tutkunlarının sitesi www.cikolatasepeti.com, 23 Nisan’da çocuklarına hediye vermek isteyen ebeveynler için kampanya hazırladı. Sitenin bugüne özel tasarladığı ‘Doctor Chocolate’ serisiyle çocukları hem şaşırtıp hem de sevindirebilirsiniz.

SICAK ÇiKOLATA TADIMI Lavazza, minik konuklarını çikolatanın en sıcak ve en tatlı haliyle buluşturuyor. 23 Nisan’da Lavazza Best Coffee Shoplar’a gelen çocuklar, sıcak çikolatalarını gezerken yudumlamak isterse, özel tasarımlı karton bardaklarda alabilecekler.

GANi MÜJDE’DEN ‘SENFONiK KABARE’ Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası, 23-24 Nisan tarihlerinde TİM Show Center’da gerçekleştire- ceği ‘Senfonik Kabare’ adlı konserlerle İstanbullu çocuklarla buluşacak. Gani Müjde’nin yazdığı tek perdelik müzikal komedide, DÇSO’ya Serhan Arslan ve Sinan Çalışkanoğlu eşlik edecek. Mozart’ın ‘Saraydan Kız Kaçırma’ operası uvertüründen Rossini’nin ‘Sevil Berberi’ uvertürüne dek birçok sevilen klasik müzik eseri üzerine yazılmış skeçlerle harmanlanan konser, hem minikleri hem büyükleri keyiflendirecek nitelikte.

TÜM ÇOCUKLAR ‘ROCK STAR’ OLACAK Tommy Hilfiger markası Bakırköy’deki Capacity AVM’de, ‘Be a Hilfiger Rockstar’ etkinliği düzenleyecek. Saat 14.00-20.00 arasında yapılacak aktivitede, minikler bateri, gitar gibi enstrümanlar eşliğinde sevdikleri şarkıları söyleme fırsatı bulacak.
Etkinlik boyunca Başar Dizer Fransez ve Deniz Marşan, küçük rock yıldızlarına ücretsiz stil danışmanlığı yapacak. Sahne performansı sırasında çekilecek fotoğraflarsa çocuklara poster olarak verilecek.
Balon, şeker, kurabiye, hediye çekleri gibi sürprizlerin de çocuklarla buluşacağı bugünde, tüm Tommy Kids mağazalarında yüzde 20 indirim uygulanacak. Tommy Kids’in Capacity şubesinden 250 TL’lik alışveriş yapanlara da 50 TL hediye çeki verilecek.

MiNiK GELiNLER iÇiN ÖZEL TASARIMLAR
Forum İstanbul’daki Oleg Cassini mağazası, sezonun gelinlik tasarımlarının miniklerini yaptı. Küçük kızlara özel abiye tasarımlar, ayakkabı ve aksesuarlar
22-23-24 Nisan tarihlerinde yüzde 15 indirimli olacak.

BAYRAMDA TATiL KAÇAMAĞI TEM Sapanca çıkışında yer alan Kırkpınar Köyü’ndeki Güral Sapanca Wellness Park, bayrama özel konaklama paketleriyle hem çocukların hem de ebeveynlerin yüzünü güldürüyor. Otelde çocuklar ve yetişkinler için gün boyunca çeşitli aktiviteler düzenlenecek. Cumartesi gecesiyse konuklar, canlı müzik programıyla eğlenceli dakikalar yaşayacaklar.
22-24 Nisan arasında geçerli olan iki gecelik konaklama paketinde çift kişilik konaklama 900 TL, tek kişilik odada 790 TL, üç kişilik odadaysa bin 220 TL. Otelin sadece 23 Nisan gecesi konaklamak isteyen konukları için de kampanyası var: Çift kişilik oda 599 TL, tek kişilik oda 525 TL, üç kişilik odaysa 809 TL.