Cadde 'İstanbul'un en güzel yanı bayram dönemleri'

'İstanbul'un en güzel yanı bayram dönemleri'

28.06.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Mahir İpek, İstanbul'u en çok bayram tatillerinde azalan nüfus nedeniyle sevdiğini söyledi. Ünlü oyuncu, "Trafikte her yere 3-5 dakikada ulaşmanın lüksü ömrü uzatıyor" dedi.

İstanbulun en güzel yanı bayram dönemleri

Mahir İpek, önceki gün Cihangir'de objektiflere takıldı. Yıllardır Cihangir'de yaşayan oyuncu, nüfusun bir bölümünün bayram dolayısıyla şehri terk ettiği için İstanbul'u en çok bayramlarda sevdiğini açıkladı.

Haberin Devamı

"İŞTE HUZUR BU"

Cihangir benim mahallem, yıllardır burada yaşıyorum. Bayramda İstanbul'un büyük çoğunluğu gitmiş. Benim için en güzel yanı bu bayram dönemleri. İşte huzur bu. Şuradan şuraya bir saatten fazla gidiyorsun ama şimdi 3-5 dakikada ulaşmanın lüksü ömrü uzatıyor.

"AŞK ELZEM DEĞİL"

51 yaşındaki oyuncu, yalnızlığın zor olup olmadığı sorusu üzerine, aşkın hayatında elzem bir durum oluşturmadığını belirtti.

İstanbulun en güzel yanı bayram dönemleri

İpek, "Şu anda çok başka şeyler düşünüyorum. Tabii aşk güzeldir ama bunun hayatımın içinde olması da elzem değildir. Sezon bitti, nefes aldık. Sıkıntılı bir süreçten geçti ülke. Böyle birkaç ay kafa dinleyip, daha motive olup yeni sezonu düşünüyorum. Hayatımda hem tiyatro hem de program var"ifadelerini kullandı.